Hintaseuranta.fi
Kauppiasinfo

Hintaseuranta.fi:ssä käy kuukausittain satoja tuhansia kuluttajia etsimässä parhaita tuotteita ja ostopaikkoja. Hintaseuranta.fi saattaa kuluttajat ja kauppiaat yhteen. Hintaseuranta.fi on Sanoma Media Finlandin ylläpitämä palvelu.

Näiltä sivuilta löydätte lisätietoa Hintaseuranta.fi:stä. Kerromme kuinka Hintaseuranta.fi toimii, kuinka kauppa pääsee mukaan ja mitä palveluita meillä on tarjota kauppiaille. Sivut on jaettu aiheenmukaisiin osiin, klikkaamalla kunkin aiheen linkkiä pääsette lukemaan tarkemmin aiheesta.

Kirjaudu kauppiassivustoon

Hintaseuranta.fi liittyminen

Hintaseuranta.fi:n mukaan tuleminen on helppoa. Valitset vain kaupallenne sopivan tuotepaketin ja huolehdit, että tuotetietonne ovat Hintaseuranta.fi:n saatavilla yksinkertaisessa tekstimuodossa.

Tuotepaketit
Information in English
Tekstihinnaston muoto
Verkkokauppasovellukset
Tarjouspyyntölomake

Hintaseuranta.fi toiminta

Hintaseuranta.fi hakee kaupan tuotetiedot joka yö automaattisesti kaupan www-sivuilta. Toimintaan liittyy muutamia erillisiä vaiheita, joista voit lukea lisää täältä.

Hintaseuranta.fi:n toimintaperiaatteet

Hintaseuranta.fi tilastoja

Hintaseuranta.fi on vuoden 2000 lanseerauksestaan lähtien ollut jatkuvassa kasvussa. Nykyisin Hintaseuranta.fi:ssä vierailee viikoittain yli 170 000 eri kävijää.

Hintaseurannan tilastoja

Mainosta Hintaseuranta.fi:ssä

Mainosta siellä missä tietoa tuotteista etsitään aktiivisesti. Suomen suurimmassa tuotevertailupalvelussa tavoitat kohderyhmäsi tarkasti.

Tutustu mainosmahdollisuuksiin Hintaseuranta.fi:ssä

Yhteydenotto

Hintaseuranta.fi:n tiimi vastaa mielellään Hintaseuranta.fi:tä koskeviin kysymyksiin.

myynti@hintaseuranta.fi
p. 09 122 650

Valmistajat
Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet@hintaseuranta.fi.