Hintaseuranta.fi
Hintaseuranta.fi käyttöohje

Hintaseuranta.fi on Sanoma Media Finlandin ylläpitämä palvelu, jonka avulla on helppo löytää parhaat tuotteet ja ostopaikat. Suosituimmista tuotteista on kerätty myös tuotetiedot oikeiden tuotteiden löytämisen helpottamiseksi.

 Usein kysyttyä

Näin löydät oikeat tuotteet

Vanha puhelimesi on nähnyt jo parhaat päivänsä. Mistä löytäisin sopivan luurin juuri minun tarpeisiin tuhansien eri mallien joukosta? Käynnistä selain ja surffaa osoitteeseen hintaseuranta.fi.


Hintaseuranta.fi:n etusivulta voit siirtyä tutkimaan haluamasi tuoteryhmän valikoimia ja hintoja, vaikkapa matkapuhelimia tai digibokseja. Voit myös koska tahansa hakea tuotteita kirjoittamalla hakusanan tai hakusanat sivun ylälaidassa olevaan hakukenttään esimerkiksi "nokia lumia". Jos kirjoitat useampia sanoja, haetaan tuotteet, joissa esiintyy molemmat sanat.


Näytölle ilmestyy lista kaikista niistä tuotteista, joiden nimessä esiintyy teksti "nokia lumia". Kustakin tuotteesta näet, kuinka monesta eri kaupasta tuote löytyy, mikä on tuotteen hintahaitari sekä tuotteen saamat arvostelut.

Klikkaa listalta haluamaasi tuotetta, jolloin saat listan tuotetta myyvistä kaupoista. Jos tuotteella on tuotekuvia ja -tietoja, näytetään myös ne. Kauppalistassa ensimmäisenä on edullisin ostopaikka toimituskuluineen. Voit järjestää kaupat haluamaasi järjestykseen klikkaamalla otsaketta. Hinnat sisältävät ALV:n.


Kaupan nimeä klikkaamalla pääset suoraan kaupan sivuille. Linkki on kaupan itsensä toimittama, ja se voi mennä esimerkiksi suoraan kaupan tuotteen sivulle.


Nimen vieressä olevan arvostelutiedon kautta saat tarkemmat tiedot kaupasta ja sen maantieteellisestä sijainnista. Moni kauppa on myös kirjoittanut lyhyesti kuvausta itsestään tälle infosivulle.

Tältä sivulta näet kaupan itsensä kertomat lisätiedot. Tarvittaessa kannattaa tarkistaa tiedot vielä kaupan omilta sivuilta.

Vertailukorissa voit vertailla tuotteita keskenään ja etsiä edullisimman ostopaikan

Tuotelistassa olevasta "Lisää vertailukoriin" -linkistä voit lisätä tuotteita omaan koriisi. Tuotteen sivulta voit lisätä tuotteita koriin kyseisen kuvakkeen kautta. Korissa voit vertailla eri tuotteiden ominaisuuksia keskenään ja löytää itsellesi sopivimmat tuotteet. Jos olet hankkimassa useaa tuotetta, voit katsoa mistä kaupasta saat kaikki tuotteet edullisimpaan yhteishintaan.


Hintakori-välilehdeltä Kpl-sarakkeesta näet kuinka monta kappaletta kyseistä tuotetta korissasi on. Luvun vieressä olevilla plus- ja miinus-merkeillä voit lisätä ja vähentää lukumäärää. Jos pudotat luvun ykkösestä nollaan, poistat tuotteen vertailukoristasi.

Voit myös koota vertailukorin ilman ostoaikeita, esim. jos haluat seurata tietyn konekokoonpanon hinnan muuttumista.