OSASTOT

TUOTTEET

Anatomia ja fysiologia. Rakenteesta toimintaan, kirja


Anatomia ja fysiologia. Rakenteesta toimintaan, kirja
Halvin hinta
97,00 €
Katso tuotetta
ilman toimituskuluja

97,00 € toimituskuluineen
Katso tuotetta ▸

Kauppa Vaihtoehdot Toimitusaika Hinta Toimitettuna
Booky.fi Anatomia ja fysiologia. Rakenteesta toimintaan, kirja korvattu uudella painoksella. 97,00 € HALVIN 97,00 € HALVIN
TOIMITETTUNA
Katso tuotetta 
Ilmoita virheellisestä tiedosta

Anatomia ja fysiologia. Rakenteesta toimintaan, kirja

Anatomia ja fysiologia - Rakenteesta toimintaan on ihmiselimistön rakennetta ja toimintaa sekä elimistön säätelyjärjestelmiä käsittelevä teos terveydenhoitoalalla opiskeleville.

Kirjassa käsitellään elimistön kemiallisia yhdisteitä, solun rakennetta ja kudoksia, kuvataan systemaattisesti luut ja lihakset sekä esitellään elinjärjestelmät. Tekstin, värikkäiden kuvien ja taulukoiden lisäksi asiayhteyksiin on lisätty kliinisiä esimerkkejä ja syventäviä tietolaatikoita, joiden tarkoituksena on herättää mielenkiintoa käsiteltävään asiaan. Niiden kautta lukija oppii myös ymmärtämään, miten kirjan tietoja sovelletaan ammattikäytössä.

Kirjan kirjoittajat ovat fysiologian ja lääketieteen asiantuntijoita, joilla on laaja kokemus anatomian ja fysiologian opetuksesta yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa sekä käytännön potilastyöstä.

ISBN9789510286128
KustantajaSanoma Pro Oy
KirjoittajaLeppäluoto Juhani; Kettunen Raimo; Rintamäki Hannu; Vakkuri Olli
Painos1
Kielifin
Sivumäärä520
Julkaisuvuosi2008
UlkoasuBC

Hintakehitys

Odota hetki... Ladataan hintagraafia.

loader
Korkein hinta
97,00 €  
Keskihinta
97,00 €  
Alin hinta
97,00 €  
Päivitetty 14.10.2017 21:10. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta.