OSASTOT

TUOTTEET

Typografia, kirja


Typografia, kirja
Tuotetta ei tällä hetkellä saatavilla.

Katso muita tuotteita tuoteryhmässä Kirjat
Ilmoita virheellisestä tiedosta

Typografia, kirja

Esittelyteksti

Kirjassa on klassikoksi muodostuneen Jan Tschicholdin tekstejä usean vuosikymmenen takaa, ja nykyajasta kirjoittavat Riitta Brusila, Markus Itkonen, Jorma Hinkka ja Jari Laarni.


Takakansi

Miltä kirjoitettu kieli näyttää ja miksi? Luettavuus on perinteisesti yksi typografian keskeisistä ominaisuuksista. Typografia -kirja tarkastelee typografian tuottamista kielellisistä merkityksistä sekä siinä näkyvistä kulttuurisista vaikutuksista. Typografisen suunnittelun mahdollisuus on nykyisin monella mutta typografinen tietämys vain harvalla. Tekniikka muuttaa ilmaisullisia käytäntöjä mutta typografian osaaminen edellyttää ymmärrystä siitä, mitä tyylien ja käytäntöjen taustalla on. Kirjassa on klassikoksi muodostuneen Jan Tschicholdin, modernin typografian kehittäjän tekstejä usean vuosikymmenen ajalta ennen digitaalista aikaa. Nykyajasta kirjoittavat tunnetut suunnittelijat ja tutkijat: Riitta Brusila, Markus Itkonen ja Jorma Hinkka sekä Jari Laarni, joka edustaa havaint

ISBN9789510265246
KustantajaSanoma Pro Oy
KirjoittajaRiitta (toim.) Brusila
Painos1
Kielifin
Sivumäärä214
Julkaisuvuosi2002
UlkoasuBC

Yhteenveto

0 arvostelua Arvostele tuote
5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähteä
Ladataan arvosteluja

Hintakehitys

Odota hetki... Ladataan hintagraafia.

loader
Korkein hinta
0 €  
Alin hinta
0 €  
Päivitetty 11.07.2017 23:07. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta.