Tuotetta ei tällä hetkellä saatavilla Hintaseurannan kautta. Katso muita tuotteita tuoteryhmässä Kirjat
OSASTOT

TUOTTEET

PAREMPIA KUVIA : Canon EOS -järjestelmäkameralla, kirja

PAREMPIA KUVIA : Canon EOS -järjestelmäkameralla, kirja

Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua.

Arvostele tuote
Näytä kaikki Tuotetiedot
  • ISBN 9789525668087
  • Kustantaja Habakuk ITC Oy
  • Kirjoittaja Kolari Jukka, Forsgård Peter
Kauppa Arvio kaupasta Vaihtoehdot Toimitusaika Hinta Toimitettuna
Ilmoita virheellisestä tiedosta

PAREMPIA KUVIA : Canon EOS -järjestelmäkameralla, kirja

Järjestelmäkameroita myydään nykyisin enemmän kuin koskaan. "Parempia kuvia Canon EOS -järjestelmäkameralla" -uutuuskirja sopii niin aloittelijoille kuin kaikille muillekin, jotka haluavat oppia käyttämään järjestelmäkameraa aikaisempaa monipuolisemmin.

Kirja on ensimmäinen EOS-kamerajärjestelmään keskittyvä teos Suomessa. Muualla maailmassa kameramerkkiin tai -tyyppiin keskittyvät valokuvauskirjat ovat olleet erittäin suosittuja.

Kirjassa esitellään kattavasti järjestelmäkameroiden tarjoamia kuvaus- ja säätömahdollisuuksia sekä kameroihin sopivia objektiiveja ja lisälaitteita.

Kuvausvälineiden lisäksi kirjassa käydään visuaalisesti ja ymmärrettävästi läpi kaikki valokuvauksen perusasiat - esimerkiksi aukon ja suljinajan määrittäminen sekä ISO-herkkyyden ja valkotasapainon säätö. Erikoisartikkeleissa tutustutaan mm. Live View -tilan käyttöön, tärähdyksen estämiseen ja kameran puhdistukseen. Kirjassa on myös valokuvaustermejä selittävä sanasto.

Kirja on helppolukuinen ja tiivis tiet

ISBN9789525668087
KustantajaHabakuk ITC Oy
KirjoittajaKolari Jukka, Forsgård Peter
Kielisuomi
Sivumäärä112
Julkaisuvuosi2008

Yhteenveto

0 arvostelua Arvostele tuote
5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähteä
Ladataan arvosteluja
Arvostele tuote

Hintakehitys

0 €
Korkein hinta
0 €
Alin hinta
Päivitetty 03.09.2014 00:09. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta.
http://hintaseuranta.fi/tuote/parempia-kuvia-canon-eos-jarjestelmakameralla-kirja/241563 241563 PAREMPIA KUVIA : Canon EOS -järjestelmäkameralla, kirja http://hintaseuranta.fi/API/products/241563/defaultimage/jpg140 0 OutOfStock /Viihde ja elektroniikka/Kirjat 2009-03-07