PlayStation VR Aim Controller tuo aidommat aseet virtuaalimaailmaan

PSVR Aim-Farpoint

Tällä viikolla myyntiin tullut Sony PlayStation VR Aim Controller on uusi tähtäinohjain virtuaalitodellisuutta hyödyntäviin peleihin. Aidompi aseen tuntuma upottaa pelaajat entistä paremmin kiihkeisiin pelitunnelmiin.

Tähtäinohjaimen sisäiset liikeanturit, valopallo ja PlayStation Camera pitävät virtuaalimaailman pelien kohteet paremmin tähtäimessä ja takaavat salamannopeat liikkeet. Peleissä ohjaimen tilalla näkyy virtuaalinen ase, joka luo entistä aidomman pelikokemuksen. Virtuaalimaailmoissa voi liikkua kahdella sauvalla ja DUALSHOCK 4 -ohjaintoiminnoilla.

Sony Playstation VR Aim Controller -tähtäinohjaimen mukana toimitetaan Farpoint-peli, jonka tunnelmista saa esimakua yllä olevasta videosta.

Seuraa hintojen kehitystä Hintaseurannasta ja tilaa tuotteet verkkokaupoista:

Sony Playstation VR Aim Controller + Farpoint
Farpoint-peli