Spinnerin pyörittäminen vähentää stressiä

fidget finger sormihyrrä

Tekemisestä aiheutuva kiire, monen asian yhtäaikainen hallinta ja arkipäiväiset haasteet saavat helposti hermot kireälle. Tämä korostuu erityisesti hetkinä, jolloin joudutaan odottamaan jotain tai kun esimerkiksi kädet ovat joutilaana.

Helpotusta tällaiseen tuovat niin sanotut stressilelut. Näiden käsissä tai sormissa pyörittely aiheuttaa yksinkertaista mielihyvää ja helpotusta stressiin. Vaikka toinen käsi pitäisi puhelinta korvalla, yksinkertainen näpertely tuntuu tulevan kuin tarpeeseen.

Ulkomailla suureen suosioon nousseet spinnerit ovat stressileluja parhaasta päästä ja nyt vihdoin myös Suomessa saatavilla. Pienikokoinen ja helposti mukana kulkeva spinneri pyörii sormissa vaivatta. Mikä parasta, Fidget Spinner ei juurikaan lompakkoa kevennä. Edullisimmillaan spinnerin saa muutamalla eurolla.

One Comment on “Spinnerin pyörittäminen vähentää stressiä”

Kommentit on suljettu.