Parhaat alle 200 euron puhelimet 2017

Halvat ja hyvät Android-puhelimet 2017

Esittelyssä edullisia Android-puhelimia kolmesta eri hintaluokasta: 80-100, 100-200 ja 200-300 euroa.

Kaikki halvat älypuhelimet ovat aina jonkinlaisia kompromisseja. Jos jokin tietty ominaisuus on selkeästi parempi kuin kilpailijalla, on todennäköistä, että jokin toinen ominaisuus on silloin heikompi. Esimerkiksi keskivertoa paremman kameran omaava älypuhelin voi olla heikompi vaikkapa muistin määrän suhteen.

Nyrkkisääntönä voi pitää, että alle 200 euron älypuhelimet sopivat peruskäyttäjälle yleispuhelimeksi, mutta ne eivät loista millään osa-alueella. Näitä malleja hankitaan yleensä ensimmäiseksi älypuhelimeksi tai varapuhelimeksi.

Monia Android-älypuhelimia myydään jopa selkeästi alle 100 euron. Suomalainen kuluttaja on kuitenkin sen verran laatutietoinen, että näitä reilusti alle satasen ihmeitä löytyy kotimaisista kaupoista melko vähän. Hintaseuranta.fi:n kolme suosituinta 80-100 euron Android-älypuhelinta ovat:

Huawei P9 Lite Mini
Moto C Plus
Lenovo B

Kun hankintahintaa nostetaan enintään kaksinkertaiseksi, käyttökelpoisia älypuhelimia löytyykin sitten jo huomattavasti enemmän. Hintaseuranta.fi:n kolme suosituinta 100-200 euron Android-älypuhelinta ovat:

Huawei Honor 8 Lite
Huawei P8 Lite
Samsung Galaxy Xcover 4

Jos hankintahintaa vielä lisätään runsaalla sadalla eurolla, saavutetaan tällä hetkellä suomalaisia käyttäjiä eniten kiinnostava taso. Hintatasossa 200-300 euroa suosituimmat kolme Android-älypuhelinta ovat:

Nokia 6
Huawei Honor 8
Samsung Galaxy A5 (2017)

Viime kädessä älypuhelinta valittaessa onkin hyvä miettiä mitä ominaisuuksia puhelimeltaan kaipaa ja kuinka paljon rahaa sen hankintaan voi käyttää. Erilaisia malleja löytyy moneen eri tarpeeseen ja monista eri hintahaarukoista, kuten yllä oleva valikoima hyvin osoittaa.

Hintaseuranta.fi:ssä on tällä hetkellä kaikkiaan 532 puhelinta, joiden hintakehitystä ja myyntipaikkoja voi seurata monin eri tavoin ja tilanne elää jatkuvasti.

Katso puhelimet Hintaseurannasta

2 Comments on “Parhaat alle 200 euron puhelimet 2017”

Kommentit on suljettu.