Nokia 3310 -retropuhelin tuli myyntiin

Nokia 3110 -retropuhelin

Odotettu ja uutisissa paljon huomiota kerännyt Nokia 3310 -retropuhelin tuli virallisesti myyntiin tänään. Se on jo ennakkoon myyty loppuun, joten kaikki Suomeen tulevat puhelimet menevät tässä vaiheessa ennakkotilaajille.
Nokian paluu peruspuhelinten pariin legendaarisen matopelin kera on herättänyt odotettua enemmän innostusta. Voikin sanoa, että Nokia 3310:n julkistus muodosti omanlaisensa ilmiön ja kysyntä ylitti tarjonnan räjähdysmäisesti.

Peruspuhelimessa onkin eittämättä etuja, kuten älypuhelinta parempi akunkesto. Samalla vailla älytoimintoja oleva puhelin auttaa sosiaalisen median muodostamaan ähkyyn, kun mahdollisuutta Facebookiin, Instagramiin tai vastaaviin ei yksinkertaisesti ole. Halpahintaisena puhelimena Nokia 3310 on myös huomattavasti turvallisempi ratkaisu kesän kinkereihin ja menoihin, kuten festareille tai vaikkapa kesämökin kalareissuille.

Hintaseuranta.fi:tä löytyy useita kauppoja, joista puhelimen voi tilata itselleen. Muista halvoista puhelimista voi lukea lisää viime viikon blogikirjoituksestamme.

Hintaseuranta.fi:ssä on tällä hetkellä kaikkiaan 524 puhelinta, joiden hintakehitystä ja myyntipaikkoja voi seurata monin eri tavoin ja tilanne elää jatkuvasti.