FIFA 18 -jalkapallopeli on ladattu Ronaldon voimalla

FIFA 18

Perinteinen jalkapallo, tuo joukkuepelien kuningaslaji, on myös yksi pelikonsolien suosituimpia urheilupelejä. Näistä suosituin ja arvostetuin on FIFA-pelisarja, jonka uutta versiota odotetaan tunnetun sanonnan lailla kuin kuuta nousevaa.

FIFA 18 julkaistaan kansainvälisesti 29. syyskuuta 2017 sekä PlayStation 4-, Xbox One-, Nintendo Switch-, PlayStation 3– ja Xbox 360 -pelikonsoleille että PC-tietokoneille.

FIFA 18 -pelin ennakkotilaajille on mukana runsaasti etuja, joten pelin etukäteen ostaminen todellakin kannattaa.

FIFA 18 -futispelin kannessa komeilee yksi lajin kiistattomista johtotähdistä, Cristiano Ronaldo. Kansikuvapaikan lisäksi hänen mukaansa on nimetty ennakkotilaajien erikoisversio FIFA 18 Ronaldo Edition. Tämän erikoisversion ansiosta peliä pääsee pelaamaan kolmen päivän etumatkalla jo 26. syyskuuta. Lisäksi mukana on 20 Jumbo Premium Gold -pakettia pelissä käytettäväksi, Cristiano Ronaldo -lainapelaaja sekä paljon muuta.

Hintaseuranta.fi:n sivulta löytyy kattava valikoima FIFA-tuotteita kaikkien futisfanien iloksi.