Parhaat puhelinsuojat Hintaseuranta.fi:ssä

parhaat-puhelinsuojat 1

Koululaisten ja monien opiskelijoiden kesälomat ovat alkaneet ja moni heistä on saanut valmistujaislahjaksi uuden älypuhelimen. Nykypäivän älypuhelimet kykenevät monenlaisiin temppuihin, mutta ne ovat yllättävän herkkiä hajoamaan.

Kesälomilla puhelimet ja etenkin niiden kamerat ovat myös normaalia aktiivisemmassa käytössä. Lomamatkoilla älypuhelin on yksi tärkeimmistä välineistä ja usein käsillä. Silloin se on tietenkin alttiina putoamisille ja kolahduksille. Suomen kesässä ollaan usein liikkeellä vesillä ja vettä tulee usein myös taivaalta. Kuitenkaan suurin osa matkapuhelimista ei ole vedenpitäviä, joten niitä pitää suojata myös kosteudelta.

Älypuhelimien isot lasipinnat mahdollistavat puhelimen upean ulkoasun ja näytössä pyörii mitä upeampi grafiikka. Puhelimien lasipinnat eivät kuitenkaan kestä kolhuja ja putoamisia. Siksi älypuhelimien räjähdysmäinen myynnin kasvu on tuonut myös puhelinsuojille ennennäkemättömän suuret markkinat.

Parhaat puhelinsuojat

Puhelinsuojia on kaikenlaisiin tarpeisiin ja makuihin. Esimerkiksi käteisrahan käytön väheneminen on monilla ihmisillä muuttanut lompakon puhelinsuojaksi. Yhä useammin näkee älypuhelimen nahkalompakossa, jossa on saman kannen alla muutamia luottokortteja.

Puhelinsuojat ovat myös oiva tapa muuttaa älypuhelimen ulkonäköä edullisesti. Pienistä yksityiskohdista kokonaisvaltaisiin värien ja muotojen muutoksiin voidaan toteuttaa puhelinsuojien avulla. Esimerkiksi alla olevassa kuvassa on valkoisesta iPhonesta tehty valkonappinen musta iPhone käyttämällä yksinkertaista suojalasia.

Parhaat puhelinsuojat 3

Laajat kotivakuutukset korvaavat usein monenlaiset puhelinvahingot, mutta useimmiten jo pelkästään niiden omavastuuosuuksilla olisi saanut hankittua useammankin puhelinsuojan. Paras vakuutus kesän mahdollisille puhelimeen kohdistuville vahingoille onkin omaan käyttöön sopiva puhelinsuoja.

Hintaseuranta.fi:stä löydät puhelinsuojia yli 1 400 puhelinmallille erilaisiin tarpeisiin.