Nokian uudet Android-puhelimet tulossa myyntiin

nokia-6-älypuhelin

HDM Globalin ensimmäiset Nokia-älypuhelimet tulevat myyntiin kesäkuun aikana. Uudet Nokia-mallit tarjoavat käyttäjilleen täysin puhtaan Android-kokemuksen, joka tarkoittaa kaikenlaisesta ylimääräisestä sovellus- ja ohjelmavalikoimasta karsittua toimivuutta. Etuna on sujuvampi ja nopeampi käyttökokemus.

Uusia Nokia-malleja ilmestyy kesäkuussa kaikkiaan kolme, jotka on nimetty yksinkertaisesti numeroin: Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6. Kaikissa malleissa on viimeisin versio Android-käyttöjärjestelmästä, joka sisältää muun muassa uudet akkua säästävät Doze-toiminnot. Myös uusi Google Assistant -toiminto on mukana parantamassa Android-käyttökokemusta.

Uusista malleista Nokia 6 on näytöltään isokokoisin ja tehokkain malli. Siinä on myös uusista malleista ainoana laadukas Dolby Atmos -äänentoisto. Myös Nokia 5- ja Nokia 3 -mallit tarjoavat laadukkaan älypuhelinkokemuksen kilpailukykyiseen hintaan.

Hintaseuranta.fistä löytyy kattava valikoima erilaisia puhelimia moneen eri tarpeeseen. Sivuilta voi helposti seurata puhelinten hintakehitystä ja saatavuutta vain parilla hiirenklikkauksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *