Nokian uudet Android-puhelimet tulossa myyntiin

nokia-6-älypuhelin

HDM Globalin ensimmäiset Nokia-älypuhelimet tulevat myyntiin kesäkuun aikana. Uudet Nokia-mallit tarjoavat käyttäjilleen täysin puhtaan Android-kokemuksen, joka tarkoittaa kaikenlaisesta ylimääräisestä sovellus- ja ohjelmavalikoimasta karsittua toimivuutta. Etuna on sujuvampi ja nopeampi käyttökokemus.

Uusia Nokia-malleja ilmestyy kesäkuussa kaikkiaan kolme, jotka on nimetty yksinkertaisesti numeroin: Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6. Kaikissa malleissa on viimeisin versio Android-käyttöjärjestelmästä, joka sisältää muun muassa uudet akkua säästävät Doze-toiminnot. Myös uusi Google Assistant -toiminto on mukana parantamassa Android-käyttökokemusta.

Uusista malleista Nokia 6 on näytöltään isokokoisin ja tehokkain malli. Siinä on myös uusista malleista ainoana laadukas Dolby Atmos -äänentoisto. Myös Nokia 5- ja Nokia 3 -mallit tarjoavat laadukkaan älypuhelinkokemuksen kilpailukykyiseen hintaan.

Hintaseuranta.fistä löytyy kattava valikoima erilaisia puhelimia moneen eri tarpeeseen. Sivuilta voi helposti seurata puhelinten hintakehitystä ja saatavuutta vain parilla hiirenklikkauksella.