Xbox One X -pelikonsoli tulee myyntiin 7. marraskuuta

Xbox-One-X

Microsoft julkisti eilisiltana kansainvälisessä E3-pelitapahtumassa uuden Xbox One X -pelikonsolin, joka tunnettiin aiemmin koodinimellä Project Scorpio. Xbox One X tulee Suomessa myyntiin 7. marraskuuta 519 euron suositushintaan.

Xbox One X on kaikkien aikojen tehokkain pelikonsoli, jossa on yli 40 prosenttia aiempaa enemmän tehoa. Kuuden teraflopsin grafiikkapiirin, 12 gigatavun GDDR5-grafiikkamuistin ja 326 Gt/s:n muistikaistan ansiosta pelit toimivat paremmin kuin koskaan ennen. Pelaaja voi uppoutua aitoa 4K-pelaamista hyödyntäviin maailmoihin, joissa toiminta herää eloon loisteliailla yksityiskohdilla. High Dynamic Range ja Wide Colour Gamut tekevät valoista, varjoista ja heijastuksista upeita. Videoiden tallennus ja suoratoisto onnistuu 4K-tarkkuudella ja huikealla 60 fps:n nopeudella.

Hintaseuranta.fistä voi helposti seurata Xbox One X:n hintakehitystä ja saatavuutta vain parilla hiirenklikkauksella.