Ubisoft ja Sony julkistivat paljon pelattavaa E3-pelimessuilla

Ubisoft ja Sony julkistivat eilen kasakaupalla tulevia pelejä E3-pelitapahtumassa.

Vielä tämän vuoden aikana julkaistavista Ubisoftin peleistä esillä olivat lokakuussa salamurhaajatoiminta Assassin’s Creed Origins, laskettelua ja vauhdikkaita temppuja esittelevä Steep: Road to the Olympics ja tanssimisen erikoispeli Just Dance 2018.

Niin ikään tv-sarjasuosikki South Park: The Fractured But Whole sekä hullunkurinen Mario + Rabbids Kingdom Battle olivat esillä loppuvuoden peleistä.

Sonyn esityksessä puolestaan keskityttiin PlayStation 4 -pelikonsolin tuleviin julkistuksiin, joista monet ilmestyvät vasta ensi vuonna.

Merkittävimpiin kuului toimintapelikaksikko Spider-Man ja God of War – Be A Warrior. Siinä missä ensiksi mainittu luottaa supersankaritoimintaa, luottaa God of War -sarja myyttisiin jumaltaruihin ja rivakkaan mätkintään.

Synkkiin maailmanlopun tunnelmiin vie selviytymispeli Days Gone, joka on lupaava nimike avoimen maailman pelikokemuksena. Autoilupelien ystäviä taas hellitään loppuvuodesta, kun ruuduille kurvaa Gran Turismo Sport.

Hintaseuranta.fistä voi helposti seurata pelien hintakehitystä ja saatavuutta vain parilla hiirenklikkauksella.