Muistikorteilla Android-älypuhelimiin lisää tilaa

Moni älypuhelimen omistaja on törmännyt tilanteeseen, jossa puhelin ilmoittaakin tallennustilan olevan täynnä. Tällöin jäävät niin uusimmat käyttöjärjestelmäpäivitykset kuin suosikkisovelluksetkin lataamatta ennen kuin tilaa tehdään lisää.

Vielä harmillisempaa on, jos tilanne sattuu kesken kuvaustilanteen ja sen takia valokuva tai video jää kuvaamatta, koska tallennustilaa ei yksinkertaisesti ole. Vaikka tilanne olisi parempi muutamaa poistettua valokuvaa tai videotallennetta myöhemmin, hetki saattaa olla ohi.

Onneksi Android-käyttöjärjestelmiä käyttävissä puhelimissa tilanne on helposti ehkäistävissä, kunhan muistaa ostaa puhelimen oman tallennustilan rinnalle muistikortin. Näille onnistuu paitsi omien tiedostojen tallentaminen kuvista ja videoista lähtien, myös useimpien Android-ohjelmien siirtäminen.

Muistikortteja on saatavilla useita kokoja ja niiden käyttöönotto on helppoa. Muistikortti yksinkertaisesti asetetaan puhelimen muistikorttipaikkaan ja se on käytännössä sen myötä käyttövalmis. Sen jälkeen kuvia, videoita ja muita tiedostoja voi helposti siirtää muistikortille puhelimen omaa tilaa viemästä.

Hintaseuranta.fi:stä löytyy kymmenittäin erilaisia muistikorttityyppejä erilaisiin tarpeisiin usealta eri valmistajalta.