Vuoden odotetuimmat pelit 2017 – osa 4: Nintendo Switch -pelit

Nintendo Switch

Nintendon tuorein pelikonsoli, Switch, on nyt ollut myynnissä runsaat kolme kuukautta ja se on saanut osakseen positiviisia arvoteluja sekä saavuttanut innokkaan pelaajakunnan. Maailmalla on uutisoitu, että Nintendo Switch on myynyt enemmän kuin mikään aiempi Nintendo-pelikonsoli aiemmin samassa ajassa.

Nintendo Switchin heikkoutena on pidetty sen suppeaa pelivalikoimaa. Kuitenkin moni julkaistu peli on ollut tähän mennessä täyttä timanttia ja lisää on tulossa. Tällä hetkellä Hintaseuranta.fi:ssä on 58 eri Switch-peliä ja monet vuoden 2017 odotetuimmat Nintendo Switch -pelit ovat vielä tulossa.

Nintendon tunnetuin sankari, Super Mario nähdään vielä kahdessa uudessa pelissä tänä vuonna. Nintendon oma Super Mario Odyssey on avoimen maailman peli, jossa Super Mario pääsee tutkimaan maailmaa täysin vapaasti. Mario hyppää ulos Sienivaltakunnasta ja päätyy seikkailuihin uusissa, salaperäisissä paikoissa. Ubisoftin kanssa yhteistyössä tehty Mario + Rabbids Kingdom Battle puolestaan yhdistää Mario- ja Rabbids-hahmot odottamattomassa kohtaamisessa.

Huippusuositut Pokémon-hahmot tullaan näkemään Nintendo Switchillä ensimmäistä kertaa, kun Pokkén Tournament DX ilmestyy pelattavaksi. Pelaaja voi valita 21 eri Pokémonista ja voittaa muut Pokémonit vauhdikkaissa areenataisteluissa.

Vauhdikkaasta räiskinnästä pitäville ilmestyy Splatoon 2. Luvassa on täysin uusia taisteluareenoita, aseita ja hienoja vaatteita. Peliä voi pelata sekä paikallisesti että verkossa Nintendo Switch Pro Controller -peliohjaimella tai Joy-Con -peliohjaimilla. Splatoon 2 on myös yhteensopiva kaikkien Splatoon amiibo-figuurien kanssa.

Strategisesta ajattelusta kiinnostuneita pelaajia hellitään, kun Farming Simulator -maanviljelypeli ja Fire Emblem Warriors -strategiapeli ilmestyvät. Näistä jälkimmäisessä on myös roolipelielementtejä ja pelin kehittäjänä toimii arvostettu Hyrule Warriors -tiimi. Myös roolipelien parhaimmistoon kuuluva The Elder Scrolls 5: Skyrim on vihdoin tulossa Nintendo Switchille.

Vauhdikkaan liikkumisen ystävät riemastuvat taatusti, kun FIFA 18 -futispeli, Steep-laskettelupeli ja Just Dance -tanssipeli ilmestyvät uusittuina painoksina myös Nintendo Switchille. Tämän vuoden futistelussa on mallinnettu Christiano Ronaldoa erittäin tarkasti. Steep puolestaan mahdollistaa laskettelun lisäksi myös lumilautailun, riippuliidon ja liitopuvussa lentämisen. Just Dance tarjoaa tanssittavaa 40 uuden biisin verran tämän hetken kovimmilta poptähdiltä.

Osan peleistä voit jo nyt tilata ennakkoon ja seurata hintojen kehitystä Hintaseurannasta – alla olevassa listassa on tällä hetkellä ilmoitettu julkaisupäivämäärä ja tulossa olevat formaatit:

Super Mario Odyssey  (27.10.2017) Switch
Mario + Rabbids Kingdom Battle (29.8.2017) Switch
Pokkén Tournament DX (22.9.2017) Switch
Splatoon 2 (21.7.2017) Switch
Farming Simulator (2017) Switch
Fire Emblem Warriors (2017) Switch
The Elder Scrolls V: Skyrim (2017) Switch – PS4Xbox OnePCPS3Xbox 360
FIFA 18 (29.9.2017) Switch – PS4Xbox One – PS3 – Xbox 360 – PC
Steep (2017) SwitchPS4Xbox OnePC
Just Dance 2018 (26.10.2017) Switch – PS4Xbox OnePS3 – Xbox 360 – Wii UWii

Mitä pelejä löytyy sinun odotuslistaltasi? Kommentoi alle.

Tarkista myös aiemmin listaamamme vuoden odotetuimmat konsolipelit ja pc-pelit.