Fidget Cube nousussa Fidget Spinnerin vanavedessä

Fidget Cube nousussa Fidget Spinnerin vanavedessä

Oletko jo kyllästynyt Fidget Spinner -sormihyrrän pyörittelyyn? Sen vanavedessä on ilmestynyt myös Fidget Cube, joka on näperreltävä pieni kuutio. Sen perusidea on sama kuin sormihyrrällä eli se toimii nykyaikaisena stressipallona niille ihmisille, joiden levottomat kädet kaipaavat jatkuvasti jotakin pientä näpräämistä.

Fidget Cube on alun perin Antsy Labs -yrityksen kehittämä taskuturhake, joka keräsi Kickstarter-palvelun avulla kuuden miljoonan dollarin rahoituksen. Myös sätkykuution nimellä Suomessa tunnettu laite ei varsinaisesti tee mitään, mutta kuution jokaisella kuudella sivulla on jotain näperreltävää. Yhdellä sivulla on liikuteltava tattiohjain, toisella keinukytkin, kolmannella pyöritettävä levy ja muissa sivuissa muita erilaisia nyplättäviä kytkimiä ja kohoumia.

Fidget Cube on helppo ja edullinen tapa poistaa stressiä. Se kulkee Fidget Spinnerin tavoin kätevästi taskussa eikä edes juuri kevennä lompakkoa. Halvimmillaan Fidget Cuben saa omakseen vajaalla kymmenellä eurolla.

Katso myös mitä aiemmin kerroimme blogissamme Fidget Spinneristä.