Seitsemäs Game of Thrones -kausi alkoi tänään

game-of-thrones

Tänään alkoi Game of Thrones -televisiosarjan seitsemäs ja samalla huhujen mukaan toiseksi viimeinen tuotantokausi.

Suosittuun kirjasarjaan perustuva HBO-sarja Game of Thrones nousi lähes välittömästi yhdeksi maailman katsotuimmista televisiosarjoista. Karuun ja väkivaltaiseen fantasiamaailmaan sijoittuva tarina onkin uudistanut televisiokerrontaa usealla tavalla.

Ennen kaikkea Game of Thrones on kuitenkin osoittanut olevansa äärimmäisen koukuttava, aikuismainen ja uskottava tarina mielikuvituksellisista piirteistään huolimatta.

Game of Thronesin hurja suosio on yllättänyt monet. Sarjan rakastetut hahmot, sen monet suvut ja upeat tapahtumapaikat ovat innostaneet ihmisiä aivan uudenlaiseen faniuteen. Tätä vaalitaan niin vaattein, astioin, pelein kuin keräilyesineilläkin.

Hintaseurannan sivuilta löytyvät Game of Thrones -televisiosarjan aiemmat tuotantokaudet blu-ray– ja dvd-formaateissa. Lisäksi valikoimasta löytyy monia Game of Thrones -aiheisia kirjoja ja pelejä.

Mikäli puolestaan haluaa tunnustaa faniuttaan esimerkiksi Lannisterin tai Starkin suvun väreissä, vaihtoehtoina on tarjolla useita erilaisia miesten tai naisten vaatteita ja asusteita. Pahisten puolelle asettuvat löytävät mieleisensä esimerkiksi 18-senttisestä valkoinen kulkija -patsaasta.

Pelimaailmaan sijoittuvia kiistoja ja ongelmia voi ratkaista vaikkapa Game of Thronesin fantasiamaailmaan sijoittuvassa korttipelissä tai strategisessa Risk-lautapelissä.

Lisäksi Hintaseurannan sivuilta löytyvät monet muut Game of Thrones -aiheiset tuotteet. Klikkaa linkkejä nähdäksesi mitä kaikkea tarjolla onkaan.