Final Fantasy XII The Zodiac Age on upea uusintajulkaisu

Final Fantasy -roolipelisarja on saavuttanut jo kunnioitettavan 30 vuoden iän. Viime syksynä tuli myyntiin pelisarjan uusin 15. osa, joka on yksinkertaisesti nimetty Final Fantasy XV:ksi. Peli julkaistiin PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Koska pelisarja on pitkä ja fanikuntaa riittää, vanhempia osia on julkaistu uudelleen pienin ja suurin päivityksin nykyaikaisille pelilaitteille.

Pelisarjan 12. osa ilmestyi alunperin Euroopassa helmikuussa 2007 PlayStation 2 -pelikonsolille. Nyt alkukuusta PlayStation 4:lle ilmestynyt Final Fantasy XII The Zodiac Age on tämän klassikkopelin uusintajulkaisu, joka on saanut arvoisensa restauroinnin niin ulkoasun kuin pelattavuudenkin osalta.

Final Fantasy XII The Zodiac Age alkaa, kun Ivalicen maailmassa käydään sotaa. Archadian imperiumin valtaama pieni Diadanan valtakunta on raunioina. Ainoa valtaistuimen perillinen, prinsessa Ashe, aikoo vapauttaa valtakuntansa. Nuori Vaan, prinsessa ja heidän kumppaninsa aloittavat sankarillisen seikkailun vapauttaakseen kotimaansa.

Pelin uudistukset ovat kannattaneet ja peli on saanut erinomaisia arvosteluja pelimedioissa. Esimerkiksi Gamereactor Suomi antoi tuoreessa arvostelussaan pelille täydet 10/10 pistettä!

Hintaseurannasta löytyy yli 150 erilaista Final Fantasy -pelisarjaan liittyvää tuotetta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *