Autot 3 on kesän vauhdikkain perhe-elokuva

Alkuperäinen Autot-animaatioelokuva julkaistiin jo vuonna 2006 ja se ampaisi suosioon niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa. Sympaattiset autohahmot, värikäs elokuvamaailma ja vauhdikkaat ajokohtaukset olivat omiaan löytämään katsojakuntansa suosion.

Jatkoa saatiin viisi vuotta myöhemmin, kun Autot 2 -animaatio laajensi pidetyn elokuvan automaailmaa uudella tarinalla. Tämä kesä jatkaa rakastettujen autohahmojen tarinaa uusin kääntein ja tapahtumin.

Viime viikolla ensi-iltansa saanut Autot 3 onkin kenties kesän tärkein ja hauskin perhe-elokuva. Ainakin se on kesän tarjonnasta ehdottomasti vauhdikkain ja värikkäin.

Englanniksi Cars 3: Driven to Win -nimellä kulkeva Autot 3 on myös julkaistu videopelinä PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One-, Xbox 360-, Nintendo Switch– ja Nintendo Wii U -pelikonsoleille.

Autot-elokuvien monet hahmot, kuten päähahmo Salama McQueen ja Salli Carrera, ovat toki mukana uudessakin elokuvassa. Samalla kuitenkin nähdään tukku täysin uusia hahmoja, jotka tuovat odotettua lisäväriä rempseään ja hulvattomaan autoilumenoon.

Elokuvien myötä Autot-hahmoista on tullut suosittuja ja niistä on tehty myös erilaisia leluja. Esimerkiksi Autot 3 -elokuvan romurallista on tehty hauska autorata, jossa mukana on tynnyreitä, renkaita, aitoja sekä tietenkin keskeiset autohahmot Salama McQueen ja Neiti Fritteri.

Autot-elokuviin liittyviä tuotteita löytyy Hintaseuranta.fin sivuilta toista sataa erilaista hakusanoin Disney cars tai Disney autot. Näiden avulla löytyvät niin lelut, vaatteet kuin muutkin fanituotteet.