Nerf-aseet ovat hauskoja ja harmittomia leluja

Nerf-aseet ovat kasvaneet vuosikymmenten aikana äärimmäisen suosituiksi leluiksi lasten ja nuorten keskuudessa. Jo vuonna 1969 aloittanut tuotemerkki sai alkunsa vaahtomuovipalloista, joita olisi turvallista käyttää tavaroita hajottamatta tai ihmisiä vahingoittamatta.

Vaahtomuovipallosta Nerf kehittyi vuosien saatossa erilaisiksi ammuksiksi, joita käytettään värikkäissä ja kevytrakenteisissa muoviaseissa. Pallojen lailla vaahtomuoviaseiden käyttö on helppoa ja ennen kaikkea turvallista.

Nerf-aseiden vaahtomuoviammukset ovat nimensä mukaisesti kevyttä ja ilmavaa muovisekoitetta. Tämän ansiosta ne sopivat mainiosti niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin, sillä ammusten pienen massan ja kevyen pintamateriaalin ansiosta ne eivät satuta tai toisaalta kykene hajottamaan tavaroita.

Ainutlaatuisen tekniikan ja materiaalivalintojen ansiosta Nerf-aseiden ammukset kuitenkin kantavat jopa yli 20 metrin etäisyydelle.

Nerf-aseiden erikoisuus on niiden muokattavuus. Erilaisin lisäosin aseista voidaan muokata monenlaisia pyssyköitä eri tarpeisiin. Lisäksi lisävarusteet, kuten taisteluliivit, tekevät pyssyttelystä entistä hauskempaa.

Tunnetuin Nerf-tuotesarja on huippusuosittu zombimetsästykseen tarkoitettu Zombie Strike. Vesisotaleikkeihin suosittuja ovat puolestaan Super Soaker -vesipyssyt.

Tämän hetken suosituimpia Nerf-malleja ovat:

Nerf-Slingfire

Nerf Zombie Strike Slingfire sopii aseeksi, kun zombit on kellistettävä nopeasti. Sillä pystyy ampumaan 6 ammusta peräkkäin omasta lippaasta. Kantomatka on jopa 22 metriä.

Nerf-Stryfe.jpg

Nerf N-Strike Elite Stryfe on puoliautomaattinen ase, johon voi lisätä osia muista N-Strike-malleista. Kantomatka on jopa 30 metriä!

Nerf-Rampage.jpg

Nerf N-Strike Elite Rampage on ase, jonka kyljessä on ammusrumpu 25 ammukselle. Aseella voi ampua sarjatulta pitämällä liipasinta painettuna ja liikuttamalla kahvaa edestakaisin. Kantomatka on jopa 27 metriä.

Vaahtomuoviaseiden lisäksi Nerfin valikoimasta löytyy vesipyssyjä, palloja ja puruleluja. Hintaseuranta.fistä erilaisia Nerf-tuotteita löytyykin pitkälti toista sataa erilaista.