Mario + Rabbids Kingdom Battle on loppukesän hauskin videopeli

Nintendon ikoninen Mario on kaikkien aikojen tunnetuin videopelihahmo ja samalla yksi suosituimmista. Erilaisia Mario-aiheisia pelejä onkin vuosikymmenten aikana julkaistu valtavat määrät.

Jos mukaan lasketaan kaikki eri pelit, joissa Mario on esiintynyt joko sivu- tai päähahmona, nousee määrä lähes 300 eri peliin, kun mukaan lasketaan tämän vuoden aikana julkaistavat videopelit.

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Tänä kesänä Mario tekee uuden aluevaltauksen, kun Nintendon suosikkihahmo lyö hynttyyt yhteen Ubisoftin luomien Rabbids-hahmojen kanssa. Luvassa on kirjaimellisesti kieli poskessa tapahtuvaa kohellusta sekä taktista taistelua, kun nämä varsin erilaiset animaatiohahmot päätyvät yhteiseen peliin.

Mario + Rabbids Kingdom Battlessa Marion ja hullunkuristen Rabbids-hahmojen maailmat kohtaavat toisensa omintakeisessa vuoropohjaisessa strategiapelissä. Mario kumppaneineen joutuu puolustamaan omaa sienikuningaskuntaansa, kun sekopäiset jänikset aiheuttavat kaaosta ja sekasortoa ympäriinsä.

Värikäs pelimaailma, hauskat hahmot ja hymyilyttävä huumori on kokonaisuutena lyömätön yhdistelmä. Mario + Rabbids Kingdom Battle onkin yksi vuoden hauskimmista peleistä ja taattua fanipalvelua niin Mario- kuin Rabbids-pelien ystäville.

Mario + Rabbids Kingdom Battle ilmestyy Nintendo Switch -pelikonsolille 29. elokuuta 2017.

Muut Mario-pelit vuonna 2017

Mario seikkailee myös loppuvuodesta omassa uudessa pelissään, sillä Super Mario Odyssey julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille 27.10.2017.

Super Mario Odysseyssa on luvassa Mariolle ominaista tasoloikintaa ja värikästä ongelmanratkontaa avoimessa pelimaailmassa.

Aiemmin tänä vuonna julkaistiin myös Mario Kart 8 Deluxe -ajopeli, jossa kisataan Marion ja hänen ystäviensä kanssa vauhdikkailla ajoradoilla.

Hauskaa ja rentoa kilpailua tarjoileva Mario Kart 8 Deluxe on saatavilla vain Nintendo Switch -pelikonsolille.

Mario, Luigi ja muut suosikkihahmot

Erilaisia Mario-aiheisia fanituotteita löytyy Hintaseurannan sivuilta yli 600 erilaista. Näihin lukeutuvat niin pelit, lelut, lastenvaatteet kuin monet eri kirjatkin.

Alla muutamia esimerkkejä Mario-aiheisista tuotteista. Valikoimasta löytyy esimerkiksi Mario-pehmolelua sekä muovista Mario-figuuria vaikkapa pöydän koristeeksi.

Mario-teemaisia vaatteita haluavalle löytyy puolestaan vaikkapa lippalakkia sekä hanskat ja pipo. Kokonaisuuden voi koristella vaikkapa Mario Kart 8 -avaimenperällä.