Jalkapallofanin tarvikkeet moneen lähtöön

Tänään alkaa Espanjan jalkapalloliiga Primera División eli La Liga. Puolustavana mestarina toimii maan menestynein joukkue Real Madrid.

Samanaikaisesti käynnissä on Englannin valioliiga, joka aloitti meneillään olevan kauden vain viikkoa aiemmin.

Jalkapallovälineet pelaamiseen ja urheiluun

Vaikka jalkapallo on kaukana niin sanotusta välineurheilusta, myös futiksessa hyvät varusteet ovat avainasemassa pelaamisen hauskuuden ja sujuvuuden suhteen. Esimerkiksi laadukkaat jalkapallokengät tekevät pelaamisesta selkeästi mukavampaa.

Keskeisessä osassa on tietenkin itse jalkapallo, jonka kokoon ja laatuun on hyvä kiinnittää huomiota. Vaihtoehtoja löytyy usealta eri valmistajalta eri värein.

Myös peliasulla on merkitystä. Esimerkiksi laadukkaista materiaaleista valmistettu pelipaita kuivuu hiestä paljon tavallista puuvillapaitaa nopeammin.

Shortsit ja sukat ovat nekin tärkeitä vaatteita pelikokemuksen kannalta. Harjoittelua varten puolestaan löytyy esimerkiksi jalkapallomaaleja.

Laadukkaat jalkapallokengät

Adidas Copa Mundial Black -nurmikengät ovat oiva esimerkki laadukkaista vaihtoehdoista viheriöllä pelaamiseen. Kenkien päällinen on pehmeää nahkaa ja niiden ulkopohja räätälöity koville nurmikentille.

IMAGEEDITED=True

Jalkapallo laatua vaativalle

Näyttävää ja laadukasta jalkapalloa etsivälle puolestaan Nike Magia Football on oiva valinta. Se on värikäs ja laadukkaista materiaaleista valmistettu jalkapallo, joka tarjoaa vakaan lentoradan. Se myös säilyttää hyvin ilman ja muodon.

Nike_Magia-jalkapallo.png

Jalkapallofanin tarvikkeet ja varusteet

Jokaisella tosifutisfanilla on tietenkin oman kannatusjoukkueen värit ja vaatteet. Fanitarvikkeita löytyy lipuista ja vaatteista maskotteihin ja erilaisiin fanitarvikkeisiin.

Oman futisjoukkueen värejä voi tunnustaa vaikkapa julisteella, juomapullolla tai vaikkapa leluilla.

FC-Barcelona-juomapullo

Esimerkiksi Real Madrid -aiheisia tuotteita löytyy Hintaseurannan sivuilta useita kymmeniä erilaisia aina paidoista sukkiin, shortseihin ja lippalakkeihin.

Erilaisia jalkapalloaiheisia tuotteita löytyy Hintaseurannan sivuilta lähes 900 erilaista aina maaleista itse palloihin.

Tosifani löytää iloa myös FIFA 18 -jalkapallopelistä, joka tarjoaa jalkapalloilun iloa niin pelikonsoleille kuin tietokoneillekin.

FIFA18-PS4.jpg