South Park naurattaa pelinä ja tv-sarjana

South Park -animaatiosarja on viihdyttänyt katsojiaan epäkorrektilla huumorillaan jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Anarkistisella tavalla aina ajankohtaiset piirroshahmot ovat televisiosarjan ohella naurattaneet fanejaan myös elokuvan ja videopelien voimin.

Nyt South Park palaa pelikoneiden ruuduille täysin uudenlaisen supersankarikonseptin voimin.

South Park: The Fractured But Whole naurattaa pieruhuumorilla

Huippusuositun South Park -televisiosarjan luojat, Trey Parker ja Matt Stone,  ovat yhdessä Ubisoftin kanssa luoneet nauruhermoja kutittavan South Park -pelikokemuksen. Pieruntäyteinen peli on jatkoa vuonna 2014 julkaistulle ja palkintoja voittaneelle South Park: The Stick of Truth -roolipelille.

Rikollisuus on nousussa South Parkin pikkukaupungissa, eivätkä sen kadut ole koskaan olleet näin vaarallisia kulkea. Tilanteessa tarvitaan todellisen sankarin apua! Aina toimelias Eric Cartman tarttuu tilaisuuteen ja aikoo pelastaa kaupungin siinä samalla luoden kaikkien aikojen parhaan supersankariluomuksen.

On aika esitellä Coon and Friends -joukkio, jonka johdossa on itseoikeutetusti Cartmanin oma hahmo, Coon. Pelaaja omaksuu jälleen New Kidin roolin ja liittyy South Parkin suosikkien, Stanin, Kylen, Kennyn ja Cartmanin, seuraan railakkaassa ja hervottomassa roolipeliseikkailussa.

South Park: The Fractured But Whole ilmestyy sekä Xbox One– ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 17. lokakuuta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 18.

South Park: The Fractured But Whole -keräilijänversiot:

SouthPark: The Fractured But Whole -pelin Collector’s Edition sisältää varsinaisen pelin lisäksi vaatekokonaisuuksia ja yhden lisäerikoiskyvyn itse pelissä käytettäväksi. Tämän lisäksi erikoisversioon kuuluvat South Park -teemaiset kivipainolaatat sekä UbiCollectibles -sarjaan kuuluva, noin 16 senttimetriä korkea The Coon -figuuri.

Aiempi South Park: The Stick of Truth -peli ilmestyi sekä Xbox 360– ja PlayStation 3 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Yli 20 tuotantokautta nasevaa huumoria televisiosarjana

South Parkin suosiota tv-sarjana tuskin arvasi kukaan. Tällä hetkellä sarjan kotimaassa, Yhdysvalloissa on menossa South Parkin 21. tuotantokausi, joka alkoi kuluvan syksyn aikana. Näiden lisäksi kausia on luvattu lisääkin, joten katsottava ei lopu aivan hetkeen.

Viimeisin kokonaan ilmestynyt South Park -tuotantokausi on järjestysnumeroltaan sarjan 20. Se julkaistaan vielä tämän syksyn aikana dvd-formaatissa. Tuttuun tapaan sarjan aiheet viiltävät niin julkkisten elämää kuin maailmanpolitiikkaa ja ajan ilmiöitäkin. Suositut hahmot törttöilevät ja pelleilevät yhä yhtä ajankohtaisesti kuin sarjan alkuaikoinakin.

20. tuotantokauden dvd-julkaisun saatavuutta ja hintaa voi helposti seurata Hintaseurannan sivuilta.

South Park -fanituotteita löytyy  moneen lähtöön

South Parkin kaltaiset ilmiöt ovat tietenkin synnyttäneet myös aimo valikoiman erilaisia fanituotteita. Tällaisia ovat paitsi South Park -aiheiset paidat ja figuurit, myös käyttöesineet, kuten kahvimukit. Esimerkiksi suosittua Cartman-hahmoa saa hauskana muovifiguurina vaikkapa hyllykoristeeksi.

Erilaisia South Park -aiheisia tuotteita löytyy Hintaseurannan sivuilta tällä hetkellä 75 erilaista. Niiden hinta- ja saatavuustietoja voi helposti seurata suoraan sivuilta.