Singles’ day on vuoden paras ostospäivä

Monet suomalaiset tuntevat joulumyyntiä edistävät tarjouspäivät, kuten mustan perjantain (Black Friday) sekä sitä seuraavan kybermaanantain (Cyber Monday). Vielä tätäkin suositummaksi kansainväliseksi ostospäiväksi on kuitenkin muodostunut erityisesti Aasiassa huippusuosittu singles’ day eli suomeksi sinkkupäivä.

Kiinan opiskelijapiireistä alkunsa saanut sinkkupäivä sijoittuu suomalaisittain juuri ennen isänpäivää eli 11. marraskuuta. Syyt löytyvät numeroista, sillä numeroin kirjoitettuna kyseinen päivämäärä on sinkkuihin viittaava 11.11.

Sinkkupäivänä monet nettitavaratalot ja verkossa toimivat ostospaikat juhlistavat päivää toinen toistaan paremmin tarjouksin. Sinkkupäivän tarjoukset ovatkin mitä oivallisempia hetkiä löytää esimerkiksi joululahjaideoita niin ystävälle, perheenjäsenelle tai vaikkapa ihan vain itselle.

Vaikka singles’ day on Suomessa ilmiönä uusi, jo viime vuonna tämä ajankohta selvästi vilkasti tarjousmarkkinoita. Erityisesti pelikonsolit, älypuhelimet ja erilaiset äänentoistolaitteet olivat suosituimpien ostosten joukossa viime sinkkupäivän kohdalla.

Gigantin sinkkupäivää korostaa The Fat Jewish

New Yorkissa asuva ”sinkkujen sinkku” The Fat Jewish fanittaa sinkkupäivää täysillä ja levittää päivän ilosanomaa Suomessa! The Fat Jewish on oikealta nimeltään Josh Ostrovsky ja hänet tunnetaan internet-sensaationa, julkkiksena sekä valovoimaisena mediapersoonana. Hänellä on pelkästään Instagramissa yli 10 miljoonaa seuraajaa, jonka lisäksi hänet tunnetaan muun muassa elokuvista ja tv-esiintymisistä sekä mainoksista, musiikista ja mallintöistä.

The Fat Jewishin iloinen suhtautuminen sinkkupäivään johtuukin hänen ainutlaatuisesta asenteestaan: miksi ihmeessä ihminen ei voisi viettää laatuaikaa kivojen laitteiden ja vempaiden kanssa? Miksi jo pelkkä laite ei voisi viihdyttää vailla tarvetta muille ihmisille?

The Fat Jewish haluaakin avartaa näkemystä ja hävittää ennakkoluulot. Sen kunniaksi esillä on muutamia tuotteita myös Gigantin singles’ day -valikoimasta.

Gigantin tarjouspoimintoja sinkkupäivän kunniaksi

Gigantti julkisti tänään ison määrän singles’ day -tarjouksia monesta eri tuotekategoriasta. Olemme nostaneet tähän muutamia esimerkkejä minkälaisia tarjouksia on kyseessä. On hyvä huomata, että tarjoukset ovat voimassa vain hyvin lyhyen ajan. Hintaseurannan sivuilta tuotteet toki löytyvät vastaisuudessakin hyvään hintaan.

Tietokoneet, kamerat, pelit -luokan tarjoukset

Lenovo Yoga 910-13IKB 80VF006UMX on ohut, kevyt ja tehokas läppäri työ- ja viihdekäyttöön. Yoga 910:ssa on kätevä 360 astetta kääntyvä lähes reunaton UHD-IPS-kosketusnäyttö, jonka avulla tietokonetta voidaan käyttää myös tabletin tavoin. Intel Core i5 -prosessori perustuu Kaby Lake -prosessiarkkitehtuuriin ja tarjoaa kivasti potkua työntekoon. 8 gigatavun keskusmuistilla ja 256 gigatavun SSD-levyllä varustettu kannettava Lenovo Yoga 910 kestää yhdellä latauksella jopa 10 tuntia. Lenovo Yoga 910 on oivallinen valinta sekä työ- että viihdekäyttöön.

Samsung Galaxy Tab S3 9.7″ Wifi 32 GB on monipuolinen tabletti, jossa on erittäin ohut metallirunko, 9,7 tuuman Super AMOLED -näyttö, laadukkaat AKG-kaiuttimet ja kätevä S-Pen -kynä luonnosteluun ja muistiinpanojen tekoon. Käyttöjärjestelmänä on Android 7.0 Nougat. Keskusmuistia on neljä gigatavua ja tallennentamiseen on varattu 32 gigatavua flash-muistia.

TV ja audio -luokan tarjoukset

Bose QuietComfort 25 –kuulokkeet on suunniteltu vaativan matkaajan käyttöön. Niiden vastamelutekniikka häivyttää ulkomaailman häiriöt tiehensä. Kuulokkeiden avulla voi helposti sulkea ulos niin bussissa muiden melut kuin avokonttorissa melttoavat kollegatkin, ja keskittyä vaikkapa dialogirikkaaseen elokuvaan tai tarkkuutta vaativiin töihin. Kuulokkeet ovat rakenteeltaan ilmavat ja kevyet, joten niiden pitkäkään käyttö ei tunnu siltä kuin vanne puristaisi päätä. Johdosta löytyy näppärä mikrofoni, joten kuulokkeita ei tarvitse ottaa päästä voidaksesi vastaanottaa puheluita.

Philips FX10/12 -minihifijärjestelmällä voi nauttia musiikista upealla äänenlaadulla, kuunnella radiota tai toistaa musiikkia langattomasti Bluetooth-yhteyden välityksellä. 230W ulostuloteho riittää isommankin asunnon tai huoneen äänenpainetarpeisiin. Kompaktin äänentoistojärjestelmän hyvät ominaisuudet ovat saaneet arvoisensa muotoilun ja tyylikään värityksen.

LG 60UJ634V on korkeatasoinen 60-tuumainen 4K-älytelevisio, joka kykenee huipputarkkaan UHD-kuvaan (Ultra HD). Langattoman verkkoyhteyden ja Bluetooth-liitännän ansiosta niin elokuvien, musiikin kuin pelienkin toisto ja niistä nauttiminen sujuvat leikiten. Monipuoliset sovellusvaihtoehdot ja liitännät tekevät televisiosta loistavan valinnan kodin viihdekeskuksen keskipisteeksi.

Puhelimet ja GPS -luokan tarjoukset

Huawei Honor 6A 16GB on 5,0 tuuman näytöllä varustettu älypuhelimet, joka sopii kaikenlaiseen peruskäyttöön loistavasti. Muotoilultaan 6A on tyylikäs ja mukavasti käteen sopiva. Lisäksi älypuhelimessa on pitkäkestoinen 3020 millituntiampeerin akku, joka kestää käyttöä aamusta iltaan. Kokonaisuus on viimeistelty 13 megapikselin takakamera sekä viiden megapikselin etukamera muun muassa selfietä varten.

Vuoden 2017 versio Samsung Galaxy J7:sta on suositun älypuhelinmallin päivitetty versio, joka pitää pintansa uusimpien mallien rinnalla. Keskihintaisten puhelimien kestosuosikki Samsung Galaxy J7 on nyt varustettu muun muassa 13 megapikselin etu- ja takakameralla sekä terävällä 5,5 tuuman Super AMOLED -näytöllä, joka säästää akkua ja näyttää kuvat lähes yhtä hyvänä kuin tietokoneen ruudulla. Puhelimen sisällä jyllää tehokas kahdeksanydinprosessori 1,6 Ghz virkistystaajuudella, ja sulavan menon vakuudeksi RAM-muistia löytyy kolmen gigatavun verran. Älypuhelimen 3 600 millituntiampeerin akku kestää kertalatauksella koko päivän. Kahden sim-kortin korttipaikka mahdollistaa kahden liittymän käytön samanaikaisesti. Helppokäyttöinen sormenjälkilukija tekee puhelimen käytöstä nopeaa ja turvallista.

Kodinkoneet ja pienkoneet -luokan tarjoukset

Dolce Gusto Stelia on automaattinen kapselikahvikone, joka valmistaa sekä kuumia että kylmiä juomia. Automatiikan ansiosta kahvikonetta on nopea ja helppo käyttää, joten yksittäisen herkkujuoman valmistus sujuu hetkessä pienellä vaivalla. Vesisäiliön tilavuus on yksi litra.

Oral-B Genius 8200 on viidellä harjausasetuksella varustettu sähköhammasharja, jolla hampaat puhdistuvat taatusti huolellisesti. Lisäksi sähköhammasharjassa on asentosensori sekä SmartSeries-sovellus, joka opastaa hampaiden oikeaoppisessa pesussa. ProClean 3D -puhdistustekniikka huolehtii tehokkuudesta älypuhelimen avulla, jota varten mukana on oma seinään kiinnitettävä pidike. 

Hintaseurannasta löytyvät aina parhaat hinnat helposti ja nopeasti

Jos singles’ day -tarjouksista ei löydykään mitään mielekästä juuri tähän hetkeen, ei hätää, sillä Hintaseurannan sivuilta löytyy aina sopivia tuotteita parhain hinnoin. Erilaiset alakategoriat ovat käteviä, kun etsii vaikkapa tietyn kohderyhmän tuotetta ja luotettava haku auttaa tietyn tuotteen tai merkin etsimisessä.