Star Wars Battlefront II tarjoaa sodankäyntiä sarjan faneille

Maailman tunnetuimpiin elokuvabrändeihin lukeutuva Star Wars on nauttinut suurta suosiota niin elokuvien kuin videopelienkin parissa aina 1970-luvulta lähtien. Star Wars -elokuviin tai niiden luomaan universumiin perustuvien pelien määrä on häkellyttävä, mutta vain harva näistä lasketaan nykyään mukaan viralliseen Star Wars -kaanoniin.

Yksi näistä harvoista on tänään ilmestyvä Star Wars Battlefront II, joka tuo galaktisen sodankäynnin pelaajien iloksi.

Star Wars Battlefront II tuo mukanaan tuttuja hahmoja ja tapahtumapaikkoja

Edeltäjänsä lailla myös Star Wars Battlefront II on hyvin moninpelipainotteinen pelikokemus. Se ei kuitenkaan ole täysin sitä, sillä mukana on myös täysverinen yksinpelikampanja.

Kiehtova ja erilainen yksinpeli

Muutaman tunnin mittaiseksi luonnehdittua kampanjaa koetaan Imperiumin upseerin silmin, kun hän joutuu osaksi Kapinaliiton ja Imperiumin sotaa keskelle hurjia ja vaarallisia kohtauksia. Elokuvamaisiin mittapuihin venyvä peli tarjoaa aitoa Star Wars -henkeä hieman epätavallisesta kulmasta katsottuna.

Vaikka perinteisesti Star Wars -maailmassa on koettu tarina sankarillisten kapinallisten silmin, Star Wars Battlefront II ottaa tässä suhteessa poikkeavan kannan. Pelin yksinpelikampanja pyrkii näyttämään, ettei sodassa ole vain hyviä ja pahoja, vaan jokaisessa osallistuvassa tahossa on joukossa kumpaakin puolta. Moraalisia valintoja ja näiden seurauksia peilaava pelikokemus on virkistävän erilainen Star Wars -kokemus videopelien saralla.

Moninpeli on Battlefrontin suola

Kuten edellinen ja vastaavasti aiempien Star Wars Battlefront -pelien kohdalla, myös Star Wars Battlefront II rakentuu ensisijaisesti moninpelisisällön varaan. Keskeisiä osia ovat muun muassa kymmenien pelaajien jalkamiehenä tai sankarihahmona koetut maataistelut, joissa Imperiumi ja Kapinaliitto ottavat yhteen keskenään elokuvista tutuissa kentissä.

Myös pelattavat hahmot, droidit, erilaiset kulkuneuvot ja ympäristöjen yksityiskohdat ovat uskollisia elokuvien tapahtumapaikoille. Jalan pelattavien sotilaiden rinnalle on nostettu oma avaruustaistelutilansa, jossa pelaaja pääsee kipuamaan elokuvista tuttujen avaruusalusten ohjaimiin. Mukana ovat muun muassa ikoniset alukset, kuten X-Wing, TIE Fighter ja Millennium Falcon.

Sankari- ja pahiskavalkadi taas koostuu elokuvista tutuista hahmoista, kuten Luke Skywalker, Han Solo, prinsessa Leia, Darth Vader ja keisari Palpatine. Kaikkiaan hahmoja ja tapahtumapaikkoja on kaikista tähän asti ilmestyneistä Star Wars -elokuvista, joten tekemistä ja nähtävää piisaa kymmeniksi pelitunneiksi.

Star Warsia on tarjolla monelle eri pelialustalle

Star Wars Battlefront II on saatavilla PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille perusversiona sekä erikoisversiona ja pc-tietokoneille perusversiona.

Pelin mikromaksukohuun on reagoitu nopeasti

Pelissä oleviin mikromaksuominaisuuksiin suhtauduttiin heti alkuun nyrpeästi ymmärrettävistä syistä. Pelin julkaisia EA on kuitenkin korjannut tätä tilannetta ja poistanut pelistä mikromaksut toistaiseksi kokonaan. Toisin sanoen oikeaa rahaa ei tarvitse eikä voi käyttää mihinkään pelin ominaisuuksista tällä hetkellä. Peliä voi siis huoletta pelata ilman paineita oikean rahan  käytöstä pelin sisällä.

Asiasta löytyy lisätietoja Electronic Artsin omilta sivuilta sekä heidän sosiaalisesta mediasta.

Lisää Star Wars -aiheisia tuotteita löytyy Hintaseurannan sivuilta

Hintaseurannan sivuilta löytyy Star Wars -aiheisia tuotteita, kuten pelejä, elokuvia ja fanitarviketta moneen makuun. Samalla löytyy vaikka lahjaideoita niin nuorelle kuin vanhemmallekin Star Wars -fanille.