Sega Mega Drive -retrokonsoli valloittaa peräti 85 pelin kokoelmallaan

Sega Mega Drive oli aikanaan rakastettu pelikonsoli Nintendon ja Atarin omien pelikonsolien lailla. Nyt myös Sega-fanien on mahdollista tehdä henkinen aikamatka vanhojen pelikonsolien maailmaan, kun Sega Mega Drive on julkaistu peräti 80 klassikkopelin voimin nykytelevisioiden kanssa yhteensopivana.

Rakkaalla pelikonsolilla on monta nimeä

Myös Sega Mega Drive Flashback- ja Sega Mega Drive Mini HD -nimillä kulkeva retropelikonsoli on kuin ilmetty uusversio legendaariseksi muodostuneesta Mega Drive -pelikonsolista. Alkujaan vuonna 1990 kauppoihin ilmestynyt pelikonsoli tarjosi verratonta grafiikkaa, laadukkaat peliohjaimet ja ennen kaikkea upeita pelejä pelattavaksi.

Tänä vuonna retropelikonsolin julkaisua juhlistetaan myös ikoniseksi pelihahmoksi tunnetun Sonic the Hedgehog -vauhtisiilin 25-vuotisjuhlin. Siniturkkinen piikkiotus nimittäin on Segan hahmoista se kaikkein tunnetuin ja rakastetuin, ja siten oikeutetusti juhlistamassa retropelikonsolin klassista muotoilua entistä kompaktimmassa paketissa.

Pienikokoisen pelikonsolin lisäksi mukana tulee kaksi suuntaohjaimesta ja kuudesta toimintonäppäimestä koostuvaa langatonta peliohjainta. Televisioon Sega Mega Drive liitetään mukana tulevalla HDMI-kaapelilla.

Sega Mega Driven pelikokoelma kattaa klassikoita ja hittejä

Segan pelihistoriaan lukeutuu valtava määrä huippusuosittuja pelejä, joista monista onkin tullut moderneja peliklassikoita. Sonic-pelien lisäksi näihin kuuluvat muun muassa Golden Axe, Streets of Rage ja Mortal Kombat -sarjan tappelupelit.

Monipuolisuutta korostavat myös sellaiset suosikit, kuten Comix Zone, Ecco, Shinobi 3 ja Vectorman. Kaikkiaan pelejä tulee pelikonsolin mukana hurjat 85 kappaletta, joten pelattavaa riittää lukemattomiksi pelitunneiksi.

Mikä parasta, Sega Mega Drive -retrokonsolilla on mahdollisuus pelata myös alkuperäisillä Mega Drive -pelimoduuleilla julkaistuja pelejä.

Retrokonsolit löytyvät Hintaseurannan sivuilta hyvään hintaan

Mikäli retropelikärpänen ehti jo puraista, löytyy Hintaseurannan sivuilta Sega Mega Driven lisäksi myös Atari– ja Nintendo-retropelikonsolit.