Vertaile Black Friday -tarjouksia Hintaseurannan avulla – mukana yli 50 kauppaa tarjoushinnoin

Black Friday eli musta perjantai on syksyn tärkeimpiä päiviä ostosten tekemiseen. Joulusesongin avauspäiväksikin kutsuttu Black Friday sijoittuu kalenterissa marraskuun neljänteen perjantaipäivään. Tänä vuonna sen päivämäärä on 24. marraskuuta.

Black Friday -tarjoukset ovat hyviä syitä tehdä joululahjaostoksia

Yhdysvalloista Suomeenkin laajentunut Black Friday on nykyään tuttu tapahtuma myös suomalaisille. Joidenkin tutkimusten mukaan peräti 70 prosenttia ihmisistä tietää mistä on kyse ja tämä myös näkyy kauppojen satsaamisessa tarjouspäivien tuotteisiin.

Niin kivijalkamyymälät kuin erilaiset verkkokaupatkin pullistelevat vaikuttavia tarjouksia tuoteperheestä toiseen. Erityisesti tarjoukset koskevat kulutuselektroniikkaa, kuten televisioita, puhelimia ja musiikkisoittimia.

Perjantaitarjousten lisäksi monet kauppaketjut viettävät kokonaista ”mustaa viikkoa” (Black Week)  eli tarjoukset ovat voimassa koko viikon pelkän perjantaipäivän sijasta. Tämä käytäntö kuitenkin vaihtelee runsaasti kaupasta toiseen.

Hintaseurannan kautta löydät parhaat hinnat ja Black Friday -tarjouksia tarjoavat myyntipaikat

Seuraavat kauppapaikat ovat mukana Black Friday -tarjouksin. Alla olevat kaupat myyvät erilaisia tarjoustuotteita koko perjantain ajan ja poikkeustapauksissa koko viikon edestä.

Addnature
Aminopörssi

Bikester
Boltbox
BR-Lelut

CDON
Coolshop
Crocs
Data-systems
Digimesta.com

DigiShop
DNA
Dustin
Elisa
Ellos

Euronics
e-ville.com
Eyerim
Game House
Gigantti

Huvilaite
Jollyroom
Kärkkäinen
Lekmer

Livekortti

Luurinetti
Makujakauppa
Mister Spex (Lensstore)
Multitronic
MyTrendyPhone

Nelly.com
NLY MAN
Poromagia
Power
Proshop

Room21.fi
Scandinavian Photo
ShytoBuy.fi
Sportamore
Stadium

Startselect
Tekniksmagasinet
Tietotekniikkatavaratalo.fi
Tokmanni
Top Shot

ToysRus.fi
Unisport
Varuste.net
Webhallen
Veikon Kone

VPD
Yves Rocher
Zalando

Hintaseuranta ei jätä pulaan tuotetta etsiessä

Vaikka Black Fridayn aikana on tarjolla lukemattomia erilaisia tuotteita, monet niistä tai jopa kokonaiset tuoteryhmät jäävät tarjousten ulkopuolelle. Lisäksi on hyvä tarkistaa ovatko kauppojen Black Friday -tarjoukset lopulta normaalihintoja edullisempia. Hintaseurannan hakukoneen kautta löydät valtavan määrän tuotteita ja niille parhaan mahdollisen hinnan helposti ja vaivatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.