Suomi 100 vuotta -teemaa juhlistetaan monella tapaa

Itsenäinen Suomi juhlistaa huomenna 6. joulukuuta upeaa sadan vuoden ikää.  Se on kunnioitettava ja pitkä ikä, josta voi olla jokainen suomalainen ylpeä ja iloinen. Suomi 100 -teema onkin ollut esillä lukemattomissa erilaisissa projekteissa, joilla kunnioitetaan katajaisen maamme juhlavuotta.

Satavuotisen itsenäisyyden teemaa on muistettu juhlistaa myös monin erilaisin juhlavuoden tuottein. Tähän artikkeliin olemme nostaneet esille muutamia erilaisia juhlajulkaisuja, joista toivon mukaan riittää iloa moneen kotiin.

Suomi 100 on aihe, joka sopii koristamaan jokaista kotia

Suomi tunnetaan maailmanlaajuisesti upeasta muotoilustaan ja monista lahjakkaista suunnittelijoista. Siksi olemme nostaneet esille parikin erilaista ajatonta klassikkoa, jotka sopivat niin lahjaksi kuin oman kodin koristeeksikin juhlavuoden kunniaksi.

Iittalan Alvar Aalto Suomi 100 -maljakko juhlistaa Suomi 100 -teemaa upealla ultramariinin sinisellä värillään. Ikoniseksi noussut lasimaljakko tuo tunnelmaa niin käyttöesineenä kuin koristeenakin. Sen ajaton muotoilu ja upea väritys ovat kunnianosoitus itsenäiselle Suomelle.

100-vuotisjuhlaa juhlistetaan myös Arabian Suomi 100 -erikoiskokoelmalla. Arabian rakastetut kuviot juhlistavat Suomen satavuotisen itsenäisyyden jokaista vuosikymmentä. Juhlamukit kertovat tarinansa kunkin vuosikymmenen tyylistä. Mukeja valmistetaan rajoitettu erä juhlavuoden pohjaleimalla: Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi 2017.

Kotimaista muotoilua edustaa myös pronssiheloin koristeltu Marttiini Suomi 100 Juhlapuukko. Kyseessä on tyylikäs koriste- ja käyttöesineen yhdistelmä, joka symbolisoi upeasti suomalaista sisua ja käsityötaitoa. Puukkoa täydentää upea valkoinen tuppi, jossa Suomi 100 -teema on esillä kullanvärisin kuvioinnein.

Suomi 100 osaa myös viihdyttää pelaamisen ja lukemisen muodossa

Juhlavuoden kunniaksi Tactic on julkaissut Suomi Tietopelistä juhlavuoden Suomi 100 -erikoispainoksen. Helposti opittava lautapeli on koko perheen tietoviisaiden suosikkipeli ja illanistujaisten pätevä ajanviete. Monivalintakysymystensä ansiosta peli sopii monenlaisille pelaajille, sillä myös arvaamalla voi pärjätä! Mukana on yhteensä 800 monivalintakysymystä. Pelaajia voi olla 2-6 henkilöä ja ikäsuositus on vähintään 12 vuotta.

Lukunälkään puolestaan sopii Tuomas Kyrön kirjoittama Mielensäpahoittajan Suomi : 100 tavallista vuotta -kirja. Tuomas Kyrön tavallinen suurteos päästää lukijan ensimmäistä kertaa myös nimihenkilön lapsuuteen ja nuoruuteen. Miksi pojasta, joka syntyi samaan saunaan, johon hänen isänsä kuoli, tuli Mielensäpahoittaja? Kuinka Mielensäpahoittaja kohtasi Emännän? Miksi Mielensäpahoittaja ei pidä Kekkosesta? Sadan vuoden, yhden kirjan aikana kyynel nousee lukijan silmään, naurusta ja liikutuksesta.

Lisää Suomi 100 -aiheisia tuotteita löytyy Hintaseurannan sivuilta

Suomi 100 -teema on esillä monissa tuotteissa, joita voi helposti etsiä Hintaseurannan hakukoneen kautta. Suomi 100 -hakusanalla löytyykin lähes sata erilaista tuoteideaa monesta eri tuotekategoriasta.