Tarvitsetko kuulokkeet? Osta langattomat.

Skullcandy langattomat kuulokkeet urheiluun

Valitse sopivat kuulokkeet niin urheiluun, musa-hifistelyyn kuin puhelimeen. Tässä avuksesi pikaopas ja kuuloketyyppien vertailu. Kuulokkeiden parhaat hinnat löydät hintaseuranta.fi -sivulta.

 

Mikä on käyttötarpeesi?

Tarvitsetko kuulokkeet puhelimeen puhumiseen sekä podcastien ja ääniviestien häiriöttömään kuunteluun? Valitse kuulokkeet mikrofonilla ja häiriöitä poistavat vastamelukuulokkeet.

Haluatko langatonta liikkuvuutta pyöräilyyn, salille ja juoksuun? Valitse langattomat, joista parhaat urheiluun ovat kevyet nappikuulokkeet tai mukavat niskasankakuulokkeet.

Onko tavoitteesi löytää parasta laatua pelaamiseen ja musiikin kuunteluun? Valitse langattomat Over Ear -kuulokkeet, joiden impedanssi on pieni eli saat suuremman äänenvoimakkuuden ja paremman basson.

Haluatko hyvät halvalla? Katso halvimmat hinnat!

Hintaseuranta.fi ››

Hanki langattomat kuulokkeet!

Langattomat ja Bluetooth -kuulokkeet ovat tulevaisuuden valinta, jonka voit tehdä jo tänään. Langattomien kuulokkeiden, joista suurin osa toimii Bluetoothilla, tekniikka on lähivuosina parantunut kohisten ja niiden äänentoisto on jo langallisten luokkaa.  Jos tarpeesi ei tietystä syystä vaadi muuta, osta langattomat.  Klikkaa tästä: langattomien kuulokkeiden hintavertailuun. ››

Löydät langattomat kaikissa eri tyypeissä eli In Ear, On Ear tai Over Ear -malleissa. Muistathan, että langattomia kuulokkeita pitää ladata. Mutta ei kannata säikähtää: parhaat näistä on nopea ladata ja akku kestää useita tunteja. 

Mikä kuuloketyyppi on paras?

Parhaiten itsellesi ja korvaasi sopivan mallin löydät kokeilemalla. Merkkiä olennaisempaa on valita malli, joka ei paina tai ärsytä pidettäessä. Äänenlaatu on useimmissa merkeissä nykyään varsin kelpo ja kaikki mallit ovat saatavilla myös langattomina. Maailmanlaajuisesti suosituimmat merkit ovat Sony, Sennheiser, JBLSkullcandy ja  Bose.

Nappikuulokkeet (In Ear) ovat pitkään dominoineet markkinoita. Hyvät nappikuulokkeet ovat kevyet ja niissä on erinomainen äänentoisto ja vastameluominaisuudet, joten miksipä ei. Jos haluat varmistaa, ettei nappi paina korvaasi, valitse pehmeätyynyinen nappi.
Vertaa nappikuulokkeiden hintoja ››

On Ear -kuulokkeet asettuvat korvien päälle ja ovat usein miellyttävät pitää päällä pitkiäkin aikoja. Näidenkään kuulokkeiden äänentoistossa ei ole valittamista, mutta ne päästävät äänen sisään ja ulos. Eli käytännössä ulkoinen melu voi häiritä sinua ja sinä voit häiritä melullasi muita.
Vertaa On Ear -kuulokkeiden hintoja ››

Over Ear -kuulokkeet asettuvat korvan yli ja sulkevat korvasi kuulokekupin sisään. Over Earit tarjoavat häiriöttömän kokemuksen ja muita kuulokkeita puhtaamman äänentoiston. Ne ovat suuresta koostaan huolimatta mukava pitää päällä, mutta niiden kuljettaminen vaatii tilaa.
Vertaa Over Ear -kuulokkeiden hintoja ››

Vastamelukuulokkeet vaimentavat teknologian avulla ulkoa tulevat äänet ja voit kuunnella musiikkia tai puhetta hiljaisella äänenvoimakkuudella meluisissakin paikoissa, kuten liikenteessä. Vastamelukuulokkeita löydät kaikissa malleissa niin langattomina kuin langallisina.
Löydä edullisimmat vastamelukuulokkeet ››

Bone Conduction -kuulokkeet ovat yksi uusimmista kuuloketyypeistä. Bone Conduction -teknologiassa ääniaallot kulkevat korvaasi leuka- ja poskiluiden kautta. Tätä samaa teknologiaa on jo pitkään hyödynnetty kuulokojeissa. Äänenlaatu ei näissä kuulokkeissa yllä muiden kuulokkeiden tasolle ja nämä sopivatkin vielä lähinnä erikoiskäyttöön, kuten kommunikointiin sukellettaessa tai käytettäessä kuulokojeen kanssa.

Vedenpitävät kuulokkeet ovat ainoa valinta sateessa liikkujille ja hikoilijoille. Nämä on suunniteltu pysymään paikoillaan ja toimimaan säässä kuin säässä. Osa vedenpitävistä kuulokkeista on säänkestäviä ja osa vedenkestäviä, jotka toimivat jopa uidessa.

VERTAA KUULOKKEIDEN HINTOJA: Hintaseuranta.fi ››

Suosittuja juuri nyt:

Sennheiseeer Bluetooth-kuulokkeet  Pioneer langattomat kuulokkeet

  JBL Bouetooth-kuulokkeetPioneer On Ear -kuulokkeet Philips Bluetooth-kuulokkeet