Parhaat noin 200 euron halvat älypuhelimet

Halvat älypuhelimet

Hyvät edulliset älypuhelimet eivät ole enää harvinaisia. Jopa alle 200 euron puhelimissa saat käyttöösi kaikki modernit toiminnallisuudet. Lue vinkkimme vuoden 2019 parhaista budjetti-puhelimista.

Halvat älypuhelimet ovat parantuneet laadultaan huimasti. Suurimmat erot edullisten puhelinten ja uusimpien lippulaivapuhelinten välillä ovat muistin tila, näytön ja kameran laatu sekä teknisten ominaisuuksien aste. Erot perusasioissa on muutaman viime vuoden aikana kuroutunut umpeen kovaa vauhtia. Näytönkin saat useimmissa halvoissa puhelimissa nykyään HD-laatuisena.

Jos et siis ole hifistelijä, hyvä halvat älypuhelimet tarjoavat käyttöösi mainiot toiminnallisuudet. Noin 200 euron puhelimista löydät useita erinomaisia vaihtoehtoja ja tilakysymyksen voit ratkaista lisämuistikortilla››.

Halvat älypuhelimet TOP 5

Etsitpä edullista puhelinta lapsillesi tai itsellesi viihde- ja arkikäyttöön, löydät tarvittavat vaatimukset suosituksistamme. Tässä halvat älypuhelimet -listaus avuksesi vuoden 2019 hankintoihin.

Huaweissa hinta-laatu -suhde kohdillaan

Huawei Honor 10 LiteHuawei Honor 10 Lite on ehdoton nuorten suosikki ja tehot siinä riittävät monenlaiseen käyttöön. Moitteeton ulkonäkö sekä älykäs kamera, joka siloittelee automaattisesti kuvattavien posket. Kamerasta löytyy myös yökuvausmoodi ja huippuluokan selfie-kamera. Iso näyttö ja pelikokemusta parantava GPU Turbo takaavat miellyttävän pelailun. Huoliteltu ulkonäkö, erinomainen kamera, tehostettu puhelujen äänenlaatu, keskitason tehot ja metallinen kuoriErittäin hyvin toimivana kokonaisuutena vahva valinta koko perheelle monipuoliseen arkikäyttöön. Katso esittelyvideo ››

Katso tuotetta

 

Nokia 6.1 vakuuttaa käytössä

Nokia 6.1Halvat älypuhelimet -sarjassa Nokia 6.1 tarjoaa käyttäjälleen mukavan käyttökokemuksen ja se pyörii Android One-käyttöjärjestelmällä. Puhelimen vahvuuksina erottuva tyylikkyys, Gorilla Glass 3 -suojattu näyttö, kestävä, jämäkkä, hyvät tehot ja akun pikalataus. HD-näyttö on terävä ja suojattu Gorilla Glass 3:sella pieniä kolhuja vastaan. Kamerassa kaksisävysalama ja Dual-Sight -tilassa voit tallentaa kuvan sekä etu- että takakameralla yhtäaikaa. Terävät videot ja kelpo äänenlaatu. Puhelin on suunniteltu ergonomisesti näppärään yhden käden käyttöön. Katso esittelyvideo ››

 

Katso tuotetta

 

 

Samsung Galaxy J6+ tarjoaa tuttua toimivuutta

Samsung-galaxyJ6+Samsung Galaxy J6+ tuntuu kevyeltä ja mukavalta kädessä ja suorittaa kohtuullisesti kaikki perustoiminnot. Budjetti-puhelinten joukossa puhelin on varteenotettava valinta. Puhelimessa on iso infinity-näyttö, huippuluokan videoiden ja äänentoisto, jotka takaavat miellyttävän ohjelmien, videoiden tai elokuvien katselun. Oman sisällön tuottamisesta miellyttävää tekevät laadukas kamera, vakuuttava hämäräkuvaus ja kolmitasoinen LED-etusalama sekä bokeh blur -tehosteet ja live focus -tarkennus.  Katso esittelyvideo ››

Katso tuotetta

 

Motorolan Play on pieni tehopakkaus

Motorola MotoG7 Play

 

Motorola Moto G7 Play on pieni ja nopea. Puhelin toimii näppärästi päivittäisessä multitaskingissa ja toimii sujuvasti amatööritason viihdekäytössä ja pelailussa. Puhelin onkin varsin suorituskykyinen (Qualcomm Snapdragon 632 SoC) 2GB RAMista huolimatta. Puhelimessa on myös erinomainen näyttö ja hyvä kamera sekä yllättävän kestävä akku.  Katso esittelyvideo ››

Katso tuotetta

 

Xiaomi nousee näytöillä tunnettujen joukkoon

Xiaomi Mi A2

Xiaomi Mi A2 on kaikin puolin loistava budjettipuhelin. Brändinä Xiaomi on vielä monelle tuntematon, mutta toiminnallisuuksissa Xiaomi pesee mennen tullen monet tunnetummat vastaavat kilpailijat. Puhelimesta löytyy HD-näyttö, alumiinirunko, hyvät keskiluokan tehot, mainio kamera, runsaasti tallennustilaa, mutta ei paikkaa muistikortille. Puhelin toimii kohtalaisesti pelikäytössä ja se on moniin halpoihin puhelimiin verrattuna erittäin kevyt. Katso esittelyvideo ››

Katso tuotetta

 

 

Katso myös muita puhelimia: Hintaseuranta.fi››