Parhaat pelipuhelimet 2019

pelipuhelin

Koville pelaajille älypuhelimissa on eroa. Tehot pitää riittää, näyttö saisi olla laaja ja värit kohdillaan. Millaisia ominaisuuksia huippuluokan pelipuhelimet tarvitsevat tänä päivänä? Lue asiantuntijoiden vinkit.

– Varsinaisesti pelipuhelimeksi brändättyjä puhelimia on markkinoilla vähän. Pelipuhelimet tarvitsevat ainakin nopean suorittimen ja hyvän graafisen suorituskyvyn, Product Marketing Manager / GTM Lead, Consumer Business Mikko Pukkila Elisalta sanoo.

Pelipuhelinta valitessa kannattaakin kiinnittää huomiota kahteen tärkeään asiaan: 1) suorituskykyyn ja 2) akkuun. Suorituskyky erottuu näistä tärkeimpänä, sillä suorituskyky ratkaisee hyvin pitkälle sen miten tehokkaasti pelit puhelimessa pyörivät. 

– Piirisarja ja RAM-muisti ovat kaksi tärkeää teknistä tekijää kun katsotaan suorituskykyä paperilla. Suorituskykyyn liittyvät myös vahvasti ohjelmistopuolella pelien optimointi käyttäjälle, kuten erilliset pelitilat ja -päivitykset jotka parantavat pelikokemusta. Pelitilat myös optimoivat suorituskykyä ja poistavat häiriötekijät luoden kokonaisvaltaisen pelikokemuksen, Honorin Retail Manager Albert Alapirjelä Huaweilta sanoo.

– Akku on toinen asia, johon kiinnittäisin huomiota. Akku saattaa pelatessa tyhjentyä pitkien pelisessioiden aikana melko nopeasti. Tällöin kriittistä on, että akunkesto on hyvä ja riittoisa, Alapirjelä lisää.

 

Uutuus, joka aikoo markkinoiden parhaaksi pelipuhelimeksi: Honor View 20

HONOR on käynnistänyt yhteistyön suositun Fortnite-pelin kautta tunnetuksi tulleen peliyhtiö Epic Gamesin kanssa. Yritys pyrkii kehittämään Fortnite-pelin käyttäjäkokemusta uudella HONOR View20 -puhelimella. 

HONOR parantaa View20-puhelimen käyttäjien pelikokemusta uuden Gaming+ -teknologian avulla. Gaming+ koostuu päivityksistä, jotka tehostavat puhelimen suorituskykyä, kuvanlaatua sekä kuvanmäärittelyä. 

Tulevien päivitysten myötä HONOR View20 tukee myös Fortnite Vulkan -versiota, joka varmistaa pelaajille sujuvamman ja mukavamman Fortnite-elämyksen. Tavoitteena on tehdä HONOR View20 -puhelimesta markkinoiden paras pelipuhelin.

Katso tuotetta

 

Hyvä hinta-laatu -suhde: Huawei P Smart 2019 

Kyseessä on uudempi versio huippusuositusta P Smartista. Uudessa Huawei P Smart 2019 -versiossa on suuri näyttö ja paljon muistia eli se soveltuu loistavasti pelaamiseen sekä elokuvien katselemiseen.
Lue lisää›› 

Katso tuotetta

 

 

 

Valittiin parhaaksi älypuhelimeksi MWC 2019 -messuilla: Huawei Mate 20 Pro

Mobiilioperaattoreiden kansainvälinen järjestö GSMA valitsi Huawei Mate 20 Pro -älypuhelimen MWC 2019 -tapahtuman parhaaksi älypuhelimeksi. Huawein nykyinen lippulaivamalli erottui edukseen suorituskyvyn, laadukkaan kameran, huippuluokan akunkeston, innovatiivisten latausratkaisujen ja häikäisevän muotoilun ansiosta.

Palkittu älypuhelin on saanut kiitosta ominaisuuksistaan myös kotimaan mediassa. Tekniikan Maailma valitsi Huawei Mate 20 Pro:n hintaluokkansa parhaaksi puhelimeksi vuonna 2018.

MWC Barcelona 2019 -messuilla julkistettiin myös uusi, taittuvanäyttöinen Huawei Mate X -5G-puhelin sekä kannettavat Huawei MateBook X Pro-, Huawei MateBook 14- ja Huawei MateBook 13 -tietokoneet. Lisäksi Huawei esitteli sekä kotikäyttöön että yrityksille soveltuvan Huawei 5G CPE Pro -verkkolaitteen.

Katso tuotetta

Tässä vielä 5 suosikkia, jotka suoriutuvat
hienosti raskaimmistakin peleistä:

OnePlus 6T ››

Samsung Galaxy S10 ››

Apple iPhone X ››

Honor Play ››

Huawei P20 Pro ››

Selaa muitakin puhelimia: www.hintaseuranta.fi