Kannettavat kaiuttimet laatusaundeilla

kannettavat kaiuttimet

Kannettavat kaiuttimet saa jo kohtuullisen järeällä saundilla, kestävällä akulla ja tyylikkäällä ulkonäöllä. Vaihtoehtoja löytyy useista hintaluokista, mutta musadiggareille suosittelemme silti pientä panostusta. Haluathan toki, että äänenlaatu miellyttää korvaa niin puistopiknikillä kuin telttajameissa, akku kestää koko ajomatkan, laite sietää pienet roiskeet ja valot viihdyttävät yön hämärtyessä. Ja tietysti kaikki tämä langattomasti Bluetoothilla.

Jos mietit vielä, minkä matkakaiuttimen valitsisit, tässä avuksesi muutamia laadukkaita ehdotuksia.

JBL-perhe jatkaa edelläkävijänä

JBL:n Kannettavat kaiuttimet löytävät edelleen tiensä suuren yleisön kesäkasseihin. Ja toki JBL-perheen kaikki jäsenet takaavat tilanteeseen kuin tilanteeseen kelposoundit.

JBL BoomboxJos haluat kesämenoihin tinkimätöntä laatua, JBL Boombox on ehdoton valinta. Ja kyllä, hinta on perinteisiä matkakaiuttimia korkeampi, mutta syystä. Boomboxin äänenlaatu ihastuttaa kaikin tavoin: kirkkaat korkeat, täyteläiset keskiäänet ja jykevä basso pumppaa niin, että tuntuu. Boomboxin akku kestää 24h bileet alusta loppuun, äänenvoimakkuus tärisyttää isommassakin tilassa.  Se on myös iskusuojattu ja vedenkestävä. Ymmärrettävästi tosin Boombox on kooltaan iso ja kohtuullisen painava.Katso tuotetta

 

 

JBL Charge 4JBL:n kannettavasta klassikkomallista uusin on JBL Charge 4, jonka voi laskea varmaksi valinnaksi. Soundin laatu on tasokas sekä muotoilu hyväksi ja kestäväksi todettu. Charge 4 on peruskäytössä tosi jees ja sen akku kestää jopa 20 tuntia. Connect+ -ominaisuuden avulla äänen saa yhdistettyä useampaan saman ominaisuuden sisältävään kaiuttimeen – näin voit nauttia musasta stereona. Charge 4 on JBL-katraan muiden jäsenten lailla vedenkestävä.

Katso tuotetta

 

 

JBL Pulse 3Chargeen verrattuna hauskempi malli on valoshown tarjoava JBL Pulse 3, joka yllättää monella tapaa. Pulse 3 on tyylikäs, vedenkestävä ja keskihintainen. Soundi on mehevä ja puhdas, volyymiä riittää, basso on pehmeän tukeva sekä ääni lähtee 360-asteisena.  Myös Pulsesta löytyy Connect+ -ominaisuus. Valot Pulsessa vilkkuvat lähtökohtaisesti omaa tahtiaan, mutta JBL Connect -appilla valot saa synkattua musiikkiin. Pulsen akku kestää valojen kanssa vajaat 12 tuntia.

Katso tuotetta

 

 

 

Bosen posse ei petä

Bosen kannettavat kaiuttimet ovat löytyneet markkinoiden kärkipäästä jo pitkään – eivätkä suotta. Kuitenkin Bosen Soundlink Mini alkaa olla jo ikääntynyt, mutta Boselta löytyy myös erittäin näppärä SoundLink Micro ja laadukkaat SoundLink Revolve ja Revolve+. SoundLinkit toimivat erinomaisesti myös puhelimen kaiuttimina herkän mikkinsä ansiosta. Ne on roiskesuojattu, muttta eivät kestä veteen putoamista eivätkä pienhiukkasia, kuten rantahiekkaa.

SoundLink Revolven hienous on 360-asteen kaiutin, joka jakaa pehmeän ja laajan soundin tasaisesti joka suuntaan.  Soundlink Revolve on kevyt ja tyylikäs, sen akku kestää reilut kymmenen tuntia ja langaton yhteys yltää kymmenen metrin päähän. Revolve  tuotiin markkinoille vuonna 2017 ja on markkinoilla todettu toimivaksi kestosuosikiksi.

Uusittu malli SoundLink Revolve+ tarjoaa edeltäjäänsä verrattuna enemmän voimaa, parempaa bassoa ja pitempää akkukestoa – toki korkeammalla hinnalla. SoundLink Micro taas tosissaan yllättää tanakalla soundillaan ollakseen taskukokoinen. Äänenlaadultaan SoundLink Micro jää kaikilta osin heikommaksi isoveljiinsä verrattuna, mutta se palvelee eri tarkoitusta niin kokonsa kuin hintansakin osalta.

 

UE Megaboom 3 rankempaan menoon

Ultimate Ears Megaboom 3Ultimate Ears -sarjan Megaboom 3 on toimiva valinta niin retkille kuin altaan reunalle. Se on vedenkestävä, ottaa huoletta vastaan kolhuja, kestää pitkään ja viihdyttää tyylillä. Äänenlaatu kaiuttimessa on hintaan ja kestävyyteen nähden varsin verraton. Kaiuttimeen voi yhdistää useamman laitteen samanaikaisesti, joten illan DJ.tä on helppo vaihdella ilman yhdistämishässäkkää. UE:ltä löytyy muuten myös taskukokoinen Wonderboom, joka ei ole ainoastaan vedenkestävä, vaan se myös kelluu.

Katso tuotetta

 

 

 

Bowers & Wilkinsin huippulaatua kotioloissa

Kannettavat kaiuttimet Bowers & Wilkinsilta, kuten Zeppelin ja T7 takaavat Bluetooth-kaiuttimien parasta mahdollista äänenlaatua. Painonsa, kokonsa ja muotoilunsa vuoksi ne eivät sovi ratkaisut repun pohjalle, mutta toimittavat kaikinpuolin korkeatasoisen äänentoiston esimerkiksi terassille tai takapihan illanistujaisiin. Katso B&W Zeppelinin esittely täällä›› ja B&W T7 esittely täällä››.

Bowers & Wilkinsin laatusaundista ja erottuvasta tyylistä joutuu maksamaan, mutta syystä. Käytössä nämä kannettavat kaiuttimet kannattaa myös pitää sateelta ja kolhuilta suojassa.

 

Vieläkö mietit? Selaa kaikkien suosituimpien kaiuttimien hintoja Hintaseuranta.fi -sivustolla.