Harkinnassa uusi älykello? Tässä muutama loistava vaihtoehto

Samsung Galaxy Watch 3

Älykellojen kysyntä on noussut vahvasti viime aikoina, jota on myös vauhdittanut korona-aika. Ihmiset ovat alkaneet nyt kuntoilemaan entistä enemmän, jonka ansiosta myös älykelloille on tullut tarvetta. Älykellot ovat nykypäivänä paljon muutakin kuin pelkkiä aktiivisuuden seurantaan suunniteltuja laitteita, sillä älykellot toimivat myös jatkeena älypuhelimelle, tuomalla lisätoiminnallisuuksia.

Kysynnän kasvaessa, myös älykellojen valikoima on kasvanut ja tällä hetkellä markkinoilta löytyy kymmeniä erilaisia malleja. Olemme listanneet tässä artikkelissa muutamia erinomaisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Jo edullisella 100 euron panostuksella saa monipuolisia älykelloja, mutta hinnat nousevat jopa 500 euroon, jos hakusessa on älykello, jossa on myös tuki eSIM-kortille.

Honor Watch ES – alk. 90 euroa

Honor Watch ES

Loistava kello edullisesti! Honor Watch ES -älykello on edullisesta hinnoittelustaan huolimatta varusteltu erittäin monipuolisilla ominaisuuksilla. Kellossa on esimerkiksi suuri ja tarkka 1,64 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, ja Honor Watch ES tukee myös kuutta erilaista always-on-display-kellotaulua. Käyttäjä voi valita näytölle haluamansa widgetit ja seurata muun muassa sykettä, kalorikulutusta tai akunkestoa yhdellä vilkaisulla.

Kello on myös lähes huomaamaton kädessä pidettäessä, sillä Honor Watch ES painaa ainoastaan 21 grammaa. Kello on myös 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestävä, joten kello kädessä voidaan mennä vaikka uimaan. Älykelloon mahtuu mittava määrä erilaisia liikkumista tukevia ominaisuuksia. 12 animoidun treeniohjelman avulla voi keskittyä myös yksilöllisiin kehityskohteisiin, kuten rasvanpolttoon tai keskivartalotreeniin. 44 animoidun liikesarjan avulla on puolestaan helppo seurata esimerkkiä ja verrata sitä omaan suoritukseen, esimerkiksi treenitekniikan tai ryhdin osalta.

Honor Watch ES pitää sisällänsä 95 urheilutilaa. Omat tilansa löytyvät niin ulko- ja sisäjuoksulle, ulko- ja sisäkävelylle, ulko- ja sisäpyöräilylle, uimiselle, avomeriuimiselle, vapaalle tai elliptiselle harjoitukselle, soutamiselle ja jopa joogalle. Älykello mittaa sykearvoja kellon ympäri, ja se hälyttää, jos arvot poikkeavat treenin aikana normaalista. Honor Watch ES tarjoaa lisäksi erinomaisen 10 päivän akunkeston.

Polar Unite – alk. 139 euroa

Polar Unite

Älykello aktiiviseen päivittäiseen käyttöön! Polar Unite edustaa edullisemman hintapisteen älykelloa, mutta se tarjoaa myös monipuoliset ominaisuudet. Polar Unite on vedenkestävä kello, jossa on edistyksellinen sykkeenmittaus ja GPS puhelimen yhteyden kautta. Polar Unitessa on erittäin kevyt ja virtaviivainen muotoilu, mikä on optimoitu jatkuvaan käyttöön. Kelloa on mukava käyttää kellon ympäri, ja se voidaan muokata tyyliin sopivaksi useilla rannekkeilla.

Monipuolisen ja erittäin kevyen Polar Unite -kellon avulla nukut paremmin, treenaat fiksummin ja löydät tasapainon elämääsi, sillä se on henkilökohtainen opas kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kellon ominaisuuksia ovat myös jatkuva sykkeenseuranta, hengitysharjoitus, älykkäät kalorit, kuntotesti sekä unenseuranta. Polar Unite -kello osaa näyttää myös puhelimen ilmoitukset.

Huawei Watch GT2 46 mm – alk. 179 euroa

Huawei Watch GT 2

Toimii puhelimen kaverina! Huawei Watch GT 2 on yksi suosituimmista älykellomalleista, joka tarjoaa myös vaikuttavia ominaisuuksia omassa hintaluokassaan. Kellon hinta on edullisimmillaan 179 euroa, joten aivan valtavia summia ei monipuoliseen kelloon tarvitse sijoittaa.

Watch GT 2 tarjoaa tyylikkään ulkoisen toteutuksen, joka on myös valmistettu laadukkaista materiaaleista. Kellossa on monipuoliset terveyden seurannan ominaisuudet, kuten askeleiden, unen ja sykkeen seurannat, joiden ohella kello tukee myös SpO2-mittaamista. Huawei Watch GT 2:ssa on myös kymmeniä erilaisia urheilutiloja, joiden avulla voidaan seurata monipuolisesti urheilusuorituksia.

Kello toimii myös erinomaisesti älypuhelimen jatkeena, sillä Watch GT 2 tukee Bluetooth-puheluita, joten kellon kautta voi soittaa tai vastaanottaa puheluita esimerkiksi urheilusuorituksen aikana. Huawei Watch GT 2 -kelloon on mahdollista myös yhdistää Bluetooth-kuulokkeet, ja laitteeseen siirrettyjä kappaleita voidaan toistaa suoraan kellosta, eikä itse puhelinta tarvitse aina pitää mukana.

Aktiiviselle lenkkeilijälle tai retkeilijälle Huawei Watch GT 2 tarjoaa lisäksi GPS-yhteydet, joten esimerkiksi reitti saadaan piirretty tarkasti kartalle. Kellon yksi selvistä valttikorteista on myös akunkesto, sillä Watch GT 2:sta löytyy puhtia jopa kahdeksi viikoksi.

Garmin Forerunner 45 Plus – alk. 249 euroa

Garmin Forerunner 45 Plus
Garmin Forerunner 45 Plus

Älykello aktiiviselle lenkkeilijälle! Garmin Forerunner 45 Plus on 249 eurolla älykello, joka tarjoaa älykkäät valmennus- ja seurantatyökalut kompaktissa sekä urheilullisessa paketissa. Kellossa on muun muassa tuki sykkeen seurannalle, maksuttomat Garmin-harjoitusohjelmat, sisäinen palautumisohjaus sekä jopa 7 päivän akunkesto.

Kellon sisuksissa on myös GPS, joka seuraa muun muassa nopeutta, juostua matkaa sekä intervalleja, joiden avulla saadaan selkeitä todisteita onnistumisesta. Garmin on suunnitellut kellon erityisesti juoksijoille, sillä kello on kevyt, eikä hienkestävä silikoniranneke hankaa ihoa. Vaikka kyseessä on urheiluun suunnattu kello, niin Garmin Forerunner 45 Plus tarjoaa myös tuttuja älykellon ominaisuuksia, kuten ilmoitukset, sovelluskaupan, musiikinhallinnan sekä turvallisuus- ja jäljitysominaisuudet.

Samsung Galaxy Watch 3 45 mm (4G) – alk. 499 euroa

Samsung Galaxy Watch 3
Samsung Galaxy Watch 3

Monipuoliset ominaisuudet kompaktissa paketissa! Samsungin uusi Galaxy Watch 3 45 mm (4G) -älykello vie kokemuksen vielä hieman monipuolisempaan suuntaan, sillä nyt kelloon on saatu myös puhelimen ominaisuudet. Galaxy Watch 3 -älykellossa on erinomaiset terveys- ja urheilutoiminnot. Kellossa on muun muassa kehittyneet anturit ja toiminnot, jotka tarkkailevat käyttäjän jokapäiväistä terveyttä ja motivoivat tekemään muutoksia parempaan.

Esimerkiksi hapenottokyvyn ja veren happipitoisuuden mittaaminen kellolla on mahdollista. Lisäksi Galaxy Watch3:ssa on kaatumisen tunnistava toiminto, joka voi lähettää hätäviestin lähikontakteille käyttäjän kaatuessa. Laite analysoi juoksua ja askellusta esimerkiksi tasapainoa, askelpituutta ja maakontaktia mittaamalla. Kello seuraa myös unenlaatua sekä stressiä.

Muiden älykellojen tapaisesti myös Galaxy Watch 3:n näytöltä on vaivatonta tarkistaa viestit tai kuvat, ja käyttäjät voivat syöttää haluamansa automaattivastaukset. Galaxy Watch3:ssa on eSIM-tuki, eli lähes kaikki puhelimen ominaisuudet ovat matkassa mukana, vaikka puhelimen jättäisi kotiin.

Apple Watch Series 6 GPS + Cellular 40 mm – alk. 539 euroa

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6

Kello sellaisella, joka ei halua tinkiä mistään! Apple Watch Series 6 GPS + Cellular -älykello on kallis, mutta samalla yksi tämän hetken monipuolisimmista älykelloista. Kellossa on uusittu sykesensori, joka pystyy mittaamaan nyt myös happisaturaation (SpO2). Watch Series 6 -kello on varusteltuna myös WatchOS 7 -käyttöjärjestelmällä, jossa on tuki myös VO2 Max -lukeman mittaamiselle. Lisäksi kello tukee unenseurantaa sekä automaattista käsienpesun tunnistamista.

Akunkesto kellossa on 18 tuntia, mutta sitä pyritään paikkaamaan nopeammalla latauksella, sillä kello latautuu täyteen vain 1,5 tunnissa. Watch Series 6 tarjoaa myös Always-on-Display-tuen, joka on aikaisempaa kirkkaampi. Lisäksi tarjolla on seitsemän uutta kellotaulua. Cellular-ominaisuuden ansiosta myös Watch Series 6 -kelloon voidaan aktivoida eSIM-kortti, joten kelloa pystytään käyttämään itsenäisesti esimerkiksi puheluihin.

Tutustu myös lukuisiin muihin älykelloihin Hintaseuranta.fin sivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.