Joululahjat vielä hankkimatta? Tarkista täältä viime hetken lahjavinkit!

Christmas Gifts

Vieläkö on joululahja hankkimatta? Jouluun ei ole enää montaakaan päivää, ja monilla iskee nyt viime hetkellä lahjapaniikki, kun viime hetken jouluhankinnat täytyy vielä tehdä. Lyökö jopa pää täysin tyhjää? Tällä kertaa pyrimme auttamaan vielä viime hetken joululahjojen hankinnassa, ja olemme tässä blogitekstissä listanneet muutamia mahdollisia lahjaideoita.

Olemme Hintaseurannassa jo aikaisemmin antaneet vinkkejä elektroniikka-aiheisten joululahjojen hankintaan. Esimerkiksi älypuhelimet, älykellot, kuulokkeet sekä monenlaiset pelit tulevat olemaan tänäkin jouluna erittäin suosittuja lahjoja. Pääset tutustumaan aikaisempiin vinkkeihimme tämän linkin takaa löytyvästä blogitekstistä.

Edullinen elektroniikkalahja

Joululahjojen hankkiminen lapsille tai nuorille on varsin helppoa, sillä ideoita voidaan hakea henkilön harrastuksista, kiinnostuksen kohteista sekä monista muista lähtökohdista. Varmoja joululahjatärppejä ovat kuitenkin monenlaiset pelit, edulliset älypuhelimet sekä kuulokkeet.

Alle 300 eurolla löytää jo monia erittäin mielenkiintoisia ja hyvin varusteltuja älypuhelimia. Esimerkiksi Samsung Galaxy A51 5G tarjoaa 299 eurolla loistavaa suorituskykyä, 128 gigatavua tallennustilaa, suuren AMOLED-näytön sekä nopeat 5G-yhteydet. Lisäksi 199 eurolla tarjolla on Motorola Moto G 5G Plus, joka on varusteltuna 5G-yhteyksillä, tehokkaalla Snapdragon 765 -järjestelmäpiirillä sekä massiivisella 5000 milliampeeritunnin akulla.

However, if there is an even slightly cheaper smartphone in the search, which at the same time offers value for money, then for 149 euros you can find a few very interesting alternatives, for example, for a child as a Christmas present. Among other things, the OnePlus Nord N100 offers a large 90 Hz refresh rate display, a triple camera, a large 5,000 milliamp hour battery, and stereo speakers. Nokia 5.3 also settles into the same price point and offers a 6.55-inch screen, an AI quad camera, and pure Android. The third choice is the Xiaomi Redmi 9 , whose key features include a quad camera, a powerful Helio G80 system circuit and a long-lasting battery.

Myös kuulokkeita saa erittäin edulliseen hintaan. Tällä hetkellä suosiossa ovat monet langattomat Bluetooth-kuulokkeet sekä erityisesti täyslangattomat nappikuulokkeet. Alle 100 eurolla kuulokevalikoima on jo laaja, mutta olemme poimineet muutaman erittäin hyvän diilin, jotka voivat päätyä vielä pukinkonttiin.

For € 99, Honor Magic Earbuds are fully wireless in-ear headphones with active background noise reduction, 3 hours of battery life and a 10 mm element for excellent sound quality. At the same price point, the in-ear JBL Tune 750BTNC in-ear headphones offer active background noise reduction and 15 hours of battery life. A great alternative to JBL’s product range is the JBL Tune 120 wireless wireless headphones, which cost 59 euros.

Hieman edullisemmassakin hintapisteessä on tarjolla loistavilla ominaisuuksilla varusteltuja täyslangattomia kuulokkeita. Esimerkiksi Huawei FreeBuds 3i -kuulokkeet tarjoavat 60 euron hinnallansa loistavaa äänentoistoa, aktiivisen taustamelun vaimennuksen sekä korvissa hyvin pysyvän tulpallisen rakenteen. Samassa hintapisteessä pyörii myös OnePlus Buds Z -kuulokkeet, joiden avainominaisuuksia ovat voimakas bassontoisto, 5 tunnin akunkesto, vedenkestävä rakenne sekä pikalataus.

Alapuolella olevista linkeistä pääset tutustumaan kategorioiden tuotteisiin Hintaseurannan sivuilta:

Lahja perheenjäsenelle tai tuttavalle

Perheenjäsenen tai tuttavan voi jouluna yllättää monenlaisilla mielenkiintoisilla lahjoilla, joiden ei välttämättä tarvitse olla edes kalliita. Lahjaksi hyvin käyvät esimerkiksi jonkinlaiset astiat, maljakot, lautapelit, lakanat tai vaikkapa pyyhkeet.

Jos hankinnassa on jonkinlainen astia tai keittiöön suunnattu tuote, niin muun muassa Hintaseurannassa suosiossa ovat olleet monet Iittalan tuotteet, kuten Iittala Tsaikka -lasit, Iittala Kartio -kaadin, Iittala Piano -lahjapakkaus sekä Iittala Essence -juomalasit. Lisäksi samassa tuotekategoriassa suosittuja ovat olleet Marimekko Oiva -muki sekä Hackman Scandia -aterinpakkaus.

A board game can also be an excellent gift idea for a family member, for example, as it allows a larger group to have fun in the spirit of traditional games during the Christmas break. Popular in price tracking have recently been, for example, games such as, Idiotic Awareness , Guess Who , Trivial Pursuit and Politically Incorrect.

Hintaseurannasta pystyy kaikkia näitä tuotteita tutkimaan ja etsimään edullisimmat hinnat kymmenien kauppiaiden valikoimista. Kategorioihin voi käydä tutustumassa alapuolella olevista linkeistä.

Hyödynnä Hintaseurantaa lahjojen etsimisessä!

Hintaseurannan avulla pystyt helposti tarkistamaan tuotteiden edullisimmat hinnat ja vertaamaan hintoja kymmenien kauppiaiden kesken. Oli mielessä sitten jokin elektroninen tuote tai jokin arkinen käyttötavara, niin hintojen kehitystä kannattaa seurata Hintaseurannasta.

Joululahjojen kanssa alkaa jo pikkuhiljaa tulemaan kiire, jos aikoo ostaa lahjat ennen joulua. Enää verkkokaupoista tilaamalla joululahjat eivät välttämättä ennätä jouluksi, mutta edelleen myymälöistä ostamalla lahjat saa heti käsiinsä. Tuotteiden kohdalla on siis hyvä tarkistaa, ehtiikö lahjat enää pukinkonttiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.