Onko ostoslistalla uusi kannettava Bluetooth-kaiutin? Listasimme parhaimmat vaihtoehdot

Bluetooth Speaker

Matkassa mukana helposti pysyvät kannettavat Bluetooth-kaiuttimet ovat suosittu tuotekategoria, ja valikoima on erittäin laaja. Hyvällä äänentoistolla varusteltuja kannettavia kaiuttimia löytyy paljon monissa eri hintapisteissä. Tässä blogissa tarkastelemme millaista tarjontaa kaiuttimien suhteen on vuoden 2021 alussa alle 250 euron hintapisteessä.

Langattomia kaiuttimia sekä erilaisia älykaiuttimia löytyy myynnistä myös selvästi kalliimmissa hintapisteissä, joten laajempaan kaiuttimien tuotevalikoimaan voi käydä tutustumassa Hintaseurannassa tämän linkin takaa.

Alle 250 eurolla saa jo erittäin kovan luokan langattomia kaiuttimia, jotka tarjoavat erinomaisen äänenlaadun. JBL on yksi langattomien kaiuttimien kiistaton ykkönen, sillä JBL tunnettaan erityisesti kaiuttimista, joissa on muhkea äänentoisto, vakuuttava basso sekä loistava akunkesto. Hyvä esimerkki on 249 euron JBL Boombox, joka tarjoaa 24 tunnin akunkeston, useamman kaiuttimen sekä vedenkestävän rakenteen.

Toinen tunnettu kaiutinmerkki on Harmon Kardon, jonka kaiuttimien tunnusomaisia piirteitä ovat elegantti viimeistely sekä ensiluokkainen äänentoisto. Muun muassa Harman Kardon Onyx Studio 4 tarjoilee 249 euron hintapisteessä 8 tunnin akunkeston, kankaalla viimeistellyn muotoilun sekä Harman Kardon Connect+ -ominaisuuden, jonka avulla jopa 100 kaiutinta voidaan yhdistää toisiinsa. Alapuolella vielä listattuna tuotteet ja niiden hinnat. 

Alle 200 euron hintapiste tarjoilee myös erinomaisia kaiutinvaihtoehtoja, joissa on hyvä äänentoisto, pitkä käyttöaika sekä monipuoliset ominaisuudet. JBL:lla on myös tässä hintapisteessä loistavaa tarjottavaa, sillä yhtiön korkealaatuinen JBL Xtreme 2 on nimensäkin mukaisesti suunnattu aktiiviseen käyttöön. Kaiutin tarjoilee mukaansatempaavan stereoäänentoiston, sillä Xtreme 2 on varusteltuna neljällä kaiutinelementillä. Akunkesto kaiuttimessa on 15 tuntia, jonka lisäksi JBL on suunnitellut sen kestämään myös vettä IPX7-luokituksen mukaisesti. Myöskään hinta ei ole paha, sillä JBL Xtreme 2 maksaa vain 179 euroa.

Toinen alle 200 euron hintainen varteenotettava kaiutin löytyy Ultimate Earsilta, joka on tunnettu hinta-laatusuhteeltaan erinomaisista matkakaiuttimistaan. 153 euron hintainen Ultimate Ears Megaboom 3 on langaton kaiutin, jossa on miellyttävä 360 asteen äänimaailma sekä vedenpitävä rakenne. Kaiutin tarjoilee lisäksi luokkansa parhaan 20 tunnin akunkeston, ja kaiutinta voidaan myös ladata tyylikkäästi langattoman latausalustan avustuksella. Alapuolella vielä listattuna tuotteet ja niiden hinnat.

Alle 150 euron langattomat kaiuttimet ovat erittäin suosittuja, sillä ne eivät ole liian kalliita, mutta eivät myöskään liian edullisia. JBL tarjoilee myös tässä hintapisteessä hyvin laajan valikoiman kannettavia kaiuttimia, joista varmasti mielenkiintoisin on JBL Pulse 4, jonka hinta on edullisimmillaan 119 euroa. Kyseessä on kaiutin, joka tuo valoa pimeisiin talvi-iltoihin. Kaiuttimessa on 360 asteinen valoefekti, 12 tunnin akunkesto sekä kaksi elementtiä, jotka takaavat erinomaisen äänentoiston.

Toinen mainitsemisen arvoinen kaiutin tulee Sonylta, joka on tunnettu äänimaailmassa erityisesti laadukkaista kuulokkeistaan, mutta myös kaiutinosaamista löytyy. Sony SRS-XB33 -kaiutin on samaan 119 euron hintapisteeseen asettuva laite, jonka valttikortteja ovat erityisesti pitkä 24 tunnin akunkesto, laadukas äänentoisto, valoefektit sekä kestävä rakenne. Kaiutin on muun muassa IP67-luokituksen mukaisesti veden-, pölyn- ja iskunkestävä, joten Sony on suunnitellut kaiuttimen rajuihinkin festaririentoihin. Alapuolella vielä listattuna tuotteet ja niiden hinnat.

Alle 100 euron hintaisia kannettavia kaiuttimia löytyy erittäin monipuolisesti, mutta tunnetut merkit, kuten Ultimate Ears sekä JBL tarjoavat varmasti yhdet varteenotettavimmista vaihtoehdoista. Ultimate Ears Boom 3 -kaiutin on vedenkestävällä rakenteella ja 360 asteen äänentoistolla varusteltu kaiutin, joka maksaa vain 99 euroa. Toinen loistava vaihtoehto on kompaktiin kokoon rakennettu 75 euron hintainen Ultimate Ears Wonderboom 2 -kaiutin, jonka yksi avainominaisuuksista on IP67-luokitus sekä Outdoor Boost -tehoste, joka tehostaa äänentoistoa ulkoilmassa.

JBL:n erittäin kattavasta kaiutinvalikoimasta löytyy myös pari hyvinkin mielenkiintoista vaihtoehtoa. Ensimmäinen on JBL Flip 4, joka maksaa 99 euroa. Kaiuttimessa on 12 tunnin akunkesto, kangaspäällysteinen viimeistely sekä aktiiviseen käyttöön suunnattu kestävä rakenne. Lisäksi JBL:n valikoimiin kuuluu Flip Essential -kaiutin, jossa on hämmästyttävän tehokas stereoäänentoisto, 10 tunnin akunkesto sekä IPX7-sertifikaatti. Hintaa JBL Flip Essential -kaiuttimella on vain 59 euroa. Alapuolella vielä listattuna tuotteet ja niiden hinnat. 

Alle 50 eurolla saa myös hyviä ja yllättävän kompakteja kannettavia kaiuttimia, joiden äänenlaatu ei toki kuitenkaan pääse aivan kalliimpien kaiuttimien tasolle. JBL on toteuttanut 49 euron hintaluokassa mielenkiintoisen Clip 4 -nimeä kantavan kaiuttimen, joka on helposti mukana kannettavaa mallia uniikin klipsurakenteen ansiosta. JBL Clip 4 tarjoilee myös 10 tunnin akunkeston sekä IP67-luokituksen. Kaiutin painaa myös ainoastaan 240 grammaa.

Toinen mielenkiintoinen, mutta edullinen kaiutin löytyy Sonylta. Sony SRS-XB12 Extra Bass maksaa vain 44,90 euroa, mutta tarjoaa silti huikeita ominaisuuksia. Kaiutin on suunniteltu kompaktiksi ja kevyeksi, sillä painoa on vain 243 grammaa. Sony on laittanut kaiuttimeen kunnioitettavan 16 tunnin akunkeston, IP67-luokituksen sekä stereoäänentoiston. Alapuolella vielä listattuna tuotteet ja niiden hinnat. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *