Singles’ Day on täällä taas! Näin pystyt löytämään parhaimmat tarjoukset 11.11.

Singles’ Day, eli suomeksi sinkkujen päivä on taas täällä. Kyseessä on tänä vuonna torstaina 11.11. järjestettävä alennuspäivä. Alun perin Singles’ Day on Kiinasta lähtöisin ja se on tarkoitettu juhlapäiväksi, jolla juhlistetaan ihmisten sinkkuutta. Suomessa kyseessä on pääosin osa alennussesonkia ennen Black Fridayta ja Cyber Mondayta. 

Tarjolla on jälleen toinen toistaan houkuttelevampia alennuksia ja tällä kertaa katsomme, miten parhaimmat tarjoukset löytyvät Hintaseurannasta. Lisäksi Hintaseurannasta löytyy kätevä hintakehitystoiminto, jonka avulla pystyy katsomaan helposti, onko kyseessä todella niin hyvä tarjous kuin väitetään. Aikaisempina vuosina sinkkujen päivänä on nähty monenlaisia mielenkiintoisia alennuksia ja mielenkiintoisimmat alennukset nähtäneen tänäkin vuonna elektroniikkalaitteista. 

Monet suomalaiset verkkokaupat ovat aloittaneet sinkkujen päivän kampanjoinnin hyvissä ajoin ennen varsinaista päivää, joten jo ennen torstaita voi löytää hyviä alennuksia. Parhaimmat tarjoukset nähdään kuitenkin vasta 11. marraskuuta, joten kaikkiin tarjoukseen ennen sitä ei kannata tarttua. Olemme tässä blogissa listanneet muutamia kategorioita, joita kannattaa pitää silmällä parhaimpia alennuksia etsiessä.  

Puhelimet, älykellot ja kuulokkeet

Loppuvuoden alennuspäivät ovat otollinen aika hankkia uusi puhelin, älykello tai kuulokkeet. Yleisesti monet jälleenmyyjät sekä operaattorit tarjoavat puhelimia useiden kymmenien prosenttien alennuksilla ja myös kuulokkeista nähdään usein hyviä tarjouksia. 5G-älypuhelimet ovat nostattaneet suosiotaan viimeisen vuoden aikana ja todennäköisesti alennuksissa nähdään aikaisempaa edullisemmalla hinnalla 5G-puhelimia. Jo tällä hetkellä 5G-puhelimen pystyy hankkimaan itselleen alle 200 eurolla, mutta alennuksista sellaisen varmasti saa myös vieläkin edullisemmin. 

Älykellot ovat nostaneet suosiotaan koronapandemian aikana ja myöskin niistä odotetaan löytyvän varteenotettavia tarjouksia. Olemme listanneet alapuolelle suorat linkit Hintaseurannan tuotekategorioihin, joista pystyy vertailemaan edullisimpia hintoja. 

Päivän parhaimmat poiminnat: 

Kannettavat tietokoneet ja tabletit

Pienempien elektroniikkalaitteiden ohella kannattaa pitää silmällä myös alennuksia kannettavista tietokoneista sekä tableteista. Jos olet esimerkiksi aloittamassa opiskelut tai vanha kannettava tietokone on hajoamassa käsiin, niin loppuvuoden alennuspäivänä voi tärpätä ja löytyä edullisesti uusi kannettava tietokone. 

Tabletit ovat nostattaneet suosiotaan koronapandemian aikana, sillä tabletti on loistava lisä esimerkiksi etätyöskentelyyn. Tablettien tarjonta on myös monipuolinen tällä hetkellä, sillä yhä useammat tunnetut älypuhelinbrändit ovat tuoneet tabletteja tarjolle. Lisäksi tableteista löytyy valinnan varaa aina viihdekäyttöön kuin työskentelyyn. Alapuolella on suorat linkit Hintaseurannan tuotekategorioihin, joista pystyy vertailemaan edullisimpia hintoja.

Pöytäkoneet ja pelikonsolit

Onko etsinnässä uusi pelikonsoli tai tehokkaampi pöytäkone? Myös pelaajille on luvassa varmasti hyviä tarjouksia, vaikka tuoreimmista pelikonsoleista tuskin nähdäänkään merkittäviä alennuksia saatavuusongelmien takia. Pelikonsoleita on kuitenkin useita monenlaisia PlayStation 5- ja Xbox Series X -laitteiden rinnalla, joten joitakin tarjouksia tullaan varmasti näkemään. 

Alapuolella on linkit Hintaseurannan tuotekategorioihin, joista pystyy vertailemaan edullisimpia hintoja. 

Luvassa varmasti myös paljon muita tarjouksia!

Singles’ Day ja muut loppuvuoden alennuspäivät eivät rajoitu pelkästään puhelimiin tai tietokoneisiin, vaan tarjouksia nähdään varmasti myös monista muista kategorioista. Jos olet miettinyt esimerkiksi uuden leivänpaahtimen hankintaa tai olet kova retkeilijä, niin myös muita tuotekategorioita kannattaa pitää silmällä. Alapuolella on listattuna muutama muukin Hintaseurannan tuotekategoria. 

Tulemme päivittämään tätä blogitekstiä parhaimmilla sinkkujen päivän tarjouksilla torstaina 11.11. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *