Black Week huipentuu 26. marraskuuta Black Fridayhin! Näin löydät parhaat tarjoukset Hintaseurannan avulla

Black Week on yksi suurimmista alennusviikoista maailmanlaajuisesti, joka huipentuu tänä vuonna 26. marraskuuta Black Fridayhin. Black Week on ollut tänä vuonna pidempi kuin aikaisemmin, sillä monet jälleenmyyjät ovat aloittaneet alennuksien myymisen jo 19. marraskuuta. Koko viikon ajan on tarjolla hyviä tarjouksia monissa eri tuotekategorioissa ja Hintaseuranta auttaa parhaimpien tarjouksien löytämisessä. 

Black Friday on rantautunut Suomeen vasta hiljattain, mutta Yhdysvalloissa alennuspäivä on ollut jo pitkään yksi kauppiaiden suurimmista myyntipäivistä. Lisäksi Yhdysvalloissa Black Fridayn on katsottu aloittavan joulusesongin alku. Suomessa Black Fridayn käsitys on laajentunut ja täällä vietetään Black Weekia, joka alkaa yleisesti maanantaina ennen Black Fridayta ja loppuu sunnuntaihin. 

Näin löydät parhaimmat tarjoukset Hintaseurannalla

Hintaseurantaa pystyy käyttämään erinomaisesti avuksi parhaimpien Black Friday -tarjouksien löytämisessä. Hintaseurannasta pystyy tarkastelemaan tuotteiden hintoja kymmenien eri kauppiaiden valikoimista, joten edullisimman myyjän löytää helposti. Lisäksi Hintaseurannannassa tuotteiden hintoja päivitetään Black Friday -alennuskampanjoiden ajan aktiivisesti, joten nähtävillä on aina tuoreimmat hinnat. 

Suomessa Black Friday -tarjoukset keskittyvät usein elektroniikkaan, mutta myös muissa tuotekategorioissa tullaan näkemään mielenkiintoisia tarjouksia. Tämän innoittamana Hintaseurannassa on toteutettu joka päivä päivittyvät uniikit tarjoussivut eri tuotekategorioista, joista näkee heti yhdellä silmäyksellä kategorian parhaimmat tarjoukset. Lisäksi Black Friday -sivustolta näkee yhteenvedon kaikista tarjouksista. Alapuolella on listaus suosituimmista tarjoussivuista, joihin kannattaa käydä tutustumassa. 

Parhaiten Black Friday -alennuksista löytää itselle tarpeelliset ja ajankohtaiset tarjoukset olemalla määrätietoinen ja välttelemällä heräteostoksia. Esimerkiksi itselle kannattaa tehdä lista tuotteista, joista on kiinnostunut, jolloin pystyy tarkistamaan Hintaseurannasta nopeasti laitteen alhaisimman hinnan. Black Friday -alennuksille kannattaa asettaa myös budjetti, jolloin pystytään ehkäisemään ylimääräisiä menoja. Tarjouksista kannattaa tarkistaa myöskin toimitus- ja palautusehdot, jotta vältytään väärinkäsityksiltä. 

Onko tarjous todella hyvä? Tarkista hintakehitystyökalulla

Monet miettivät Black Friday -kampanjoiden aikana, ovatko tarjoukset oikeasti hyviä, ja olisiko kyseisen tuotteen saanut jo aikaisemmin edullisemmin. Monet kauppiaat saattavat Black Fridayna nostaa tuotteen normaalia hintaa, jotta alennusprosentti näyttäisi paremmalta, mutta tämän pystyy helposti tarkistamaan myös Hintaseurannasta. 

Hintaseuranta antaa hintojen kehityksen tarkasteluun loistavan työkalun, sillä palvelun tuotesivuilla voidaan katsoa kuukauden ajalta kyseisen tuotteen hintakehitys. Tämän ominaisuuden ansiosta on mahdollista helposti varmistaa, onko Black Fridayna mainostettu tarjous edes kovin erikoinen verrattuna esimerkiksi tuotteen hintaan kuukausi sitten.

Hintakehityksen voi tarkistaa Hintaseurannassa kultakin tuotesivulta erikseen. Hintakehityksen avulla nähdään kätevästi, mikä on tämän hetken alin hinta, mikä on tuotteen keskimääräinen hinta ja mikä on korkein hinta juuri tällä hetkellä. Lisäksi hintakehitys tarjoaa kuvaajan, josta voidaan katsoa grafiikan avulla hinnan kehitys.

Tässä on muutama todella hyvä tarjous elektroniikkalaitteista

Tarjouksia on Black Fridayna monenlaisia ja jo nyt ennakkotarjouksista ennen varsinaista Black Friday -päivää on tarjolla hyviäkin tarjouksia. Olemme tässä listanneet muutamia todella kovia alennuksia eri tuotekategorioista, joihin kannattaa käydä tutustumassa. Alapuolella on kategoriat sekä linkki Hintaseurannan tuotesivulle. 

Puhelimet

Älykellot

Tabletit

Kuulokkeet

Näytöt

Robotti-imurit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *