Valmistaudu Cyber Mondayhin! Suosittu alennuspäivä tuo mukanaan mahtavia tarjouksia

Maanantaina 29. marraskuuta vietetään Cyber Mondayta, joka on yksi vuoden suosituimmista alennuspäivistä. Kyseessä on heti Black Fridayn jälkeinen alennussesonki, joka keskittyy erityisesti verkkokauppoihin. Kyseinen alennuspäivä on lähtöisin alun perin Yhdysvalloista, mutta nykyään se on levinnyt laajasti myös Suomeen.

Cyber Mondayn juontaa juurensa aina vuoteen 2005 ja päivän tavoitteena on ollut rohkaista ihmisiä tekemään ostoksia verkossa. Yhdysvalloissa alennuspäivää vietetään aina kiitospäivän jälkeisenä maanantaina ja myös Suomessa sitä vietetään samana päivänä. Cyber Mondayn aikana jälleenmyyjiltä nähdään mielenkiintoisia tarjouksia. Cyber Mondayn voidaan katsoa olevan vastine Black Fridaylle, jolloin se antaa pienemmille kauppiaille mahdollisuuden kilpailla alennuksien kanssa suurempien ketjujen kanssa. 

Jos Black Friday -alennuksista jäi vielä jokin mietinnässä ollut tuote hankkimatta, niin uusi mahdollisuus avautuu jo maanantaina 29. marraskuuta. Alennuspäivänä kuitenkin kannattaa välttää turhia heräteostoksia, jotta rahat eivät menisi täysin hukkaan. Itselle kannattaa tehdä lista tuotteista, joista on kiinnostunut, jolloin pystyy tarkistamaan Hintaseurannasta nopeasti laitteen alhaisimman hinnan. 

Hintaseuranta auttaa Cyber Monday -tarjouksien löytämisessä

Hintaseuranta on loistava työkalu myös Cyber Monday -tarjouksien löytämiseen, sillä palvelussa pystyy vertailemaan eri kauppiaiden hintoja tuotekohtaisesti. Lisäksi Hintaseurannan uutena ominaisuutena on päiväkohtaiset tarjoukset. Eri tuotekategorioiden päiväkohtaiset tarjoukset päivitetään päivittäin, joten parhaimmat tarjoukset löytyvät myös tällä kertaa heti yhdellä silmäyksellä. 

Cyber Mondayn tarjoukset keskittyvät erityisesti verkkokauppoihin, joten myöskin pienempien kauppiaiden valikoimista löytynee loistavia tarjouksia. Alapuolella on listaus suosituimmista tarjoussivuista, joihin kannattaa käydä tutustumassa. 

Monet Cyber Mondayn tarjouksista voivat olla pitkälti identtisiä kuin Black Fridayna nähdyt tarjoukset, mutta mukana saattaa olla myös muutamia täysin uusia alennustuotteita. Suomessa jälleenmyyjien suurimmat panostukset nähdään loppuvuonna Black Fridayna, jonka takia tarjouksia jatketaan monesti Cyber Mondaylle asti alennuspäivien ollessa hyvin lähellä toisinaan. 

Varmista aina, onko tarjous oikeasti hyvä!

Monet miettivät loppuvuoden alennuskampanjoiden, kuten Cyber Mondayn aikana, ovatko tarjoukset oikeasti hyviä, ja olisiko kyseisen tuotteen saanut jo aikaisemmin edullisemmin. Monet kauppiaat saattavat myös Cyber Mondayna nostaa tuotteen normaalia hintaa, jotta alennusprosentti näyttäisi paremmalta, mutta tämän pystyy helposti tarkistamaan myös Hintaseurannasta. 

Hintaseuranta antaa hintojen kehityksen tarkasteluun loistavan työkalun, sillä palvelun tuotesivuilla voidaan katsoa kuukauden ajalta kyseisen tuotteen hintakehitys. Tämän ominaisuuden ansiosta on mahdollista helposti varmistaa, onko Cyber Mondayna mainostettu tarjous edes kovin erikoinen verrattuna esimerkiksi tuotteen hintaan kuukausi sitten.

Hintakehityksen voi tarkistaa Hintaseurannassa kultakin tuotesivulta erikseen. Hintakehityksen avulla nähdään kätevästi, mikä on tämän hetken alin hinta, mikä on tuotteen keskimääräinen hinta ja mikä on korkein hinta juuri tällä hetkellä. Lisäksi hintakehitys tarjoaa kuvaajan, josta voidaan katsoa grafiikan avulla hinnan kehitys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *