Vieläkö on joululahjat hankkimatta? Tässä ovat viime hetken joululahjaideat alle 100 eurolla

Joulu on jo aivan nurkan takana, mutta todennäköisesti juuri nyt monet tekevät viime hetken joululahjaostoksia. Jos joululahjat ovat vielä ostamatta tai jokin lahja on vielä löytämättä, niin tässä blogitekstissä annamme muutaman mielenkiintoisen vinkin alle 100 euron hintaluokassa. Joululahjoja ei kannata enää tilata netistä, vaan niitä kannattaa mennä metsästämään kaupasta. Netistä tilattaessa lahjat eivät enää ehdi jouluksi. 

Onko etsinnässä edullinen elektroniikkalahja? Alle 100 eurolla loogisimmat lahjaideat löytyvät kuulokkeista sekä älykelloista. Kuulokkeiden osalta hyvän pystyy löytämään jo edullisestikin, ja monet kuulokkeet tarjoavat nykyisin myös aktiivisen taustamelun vaimennuksen. Alapuolella on muutama poiminta kuulokkeista, joiden löytyminen kuusen alta ei varmasti ole pettymys kenellekään. 

Kuulokkeet

Älykellot ovat usein todella kalliita laitteita, mutta viimeisen parin vuoden aikana tarjolle on tuotu myös monipuolisia edullisempia älykelloja. Oikeastaan kyseessä on muutamilla älykellojen ominaisuuksilla varusteltuja aktiivisuusrannekkeita, jotka tarjoavat kattavat terveys- ja urheiluominaisuudet. Kevyen älykellon pystyy hankkimaan nykyisin selvästi alle 100 eurolla, mutta hyviä vaihtoehtoja löytyy myös 50 eurolla. Alapuolella on listattuna muutama hyvä vaihtoehto uudeksi älykelloksi esimerkiksi lapselle, ikäihmiselle tai ihan vain itsellekin. 

Älykellot: 

Pukinkonttiin ostetaan monesti myös erilaisia lautapelejä, joita on mukava pelata perheen tai kavereiden kanssa joulun välipäivinä. Lautapelit ovat perinteinen ja edullinen lahja, josta on iloa myös isommallekin porukalle. Lautapelien valikoima on nykyään erittäin laaja, joten klassikkopelien joukosta voi löytyä myös täysin uusia tuttavuuksia sekä ajankohtaisia pelikokemuksia. Olemme listanneet alapuolelle muutaman potentiaalisen vaihtoehdon, joista kaikki maksavat alle 30 euroa. 

Lautapelit

Hyviä lahjaideoita ovat myös erilaiset kodin laitteet. Onko esimerkiksi tuttavasi tai perheenjäsenesi hiljattain muuttanut? Tällöin loistavia lahjaideoita uuteen kotiin voivat olla erilaiset yksinkertaiset kodinkoneet, kuten mehulingot tai vohveliraudat. Tällä hetkellä suosittuja ovat myös airfryerit, joista monet pitävät. Alapuolella on muutama alle 70 euron hintainen idea suosituista kodinkoneista. 

Laitteita kotiin

Tarkista lahjojen edullisimmat hinnat Hintaseurannasta!

Hintaseurantaa pystyy käyttämään monipuolisesti joululahjojen etsintään sekä sen avulla pystyy tarkistamaan helposti parhaat tarjoukset sekä edullisimmat hinnat yli 100 kauppiaan valikoimista. Joululahjojen kanssa on jo kiire, jos on aikomuksena ostaa lahjat vielä ennen joulua. Verkkokaupoista tilaamista ei enää voi suositella, jonka takia lahjoja kannattaa lähteä metsästämään suoraan myymälöistä. 

Hintaseurannasta pystyy kuitenkin tarkistamaan, mistä kaupasta joululahjan pystyy hankkimaan edullisesti ja näin välttämään monissa kaupoissa käymistä. Listasimme tässä blogitekstissä vain muutamia mielenkiintoisia joululahjaideoita, mutta myös lukuisista muista tuotekategorioista kannattaa käydä etsimässä lahjoja. 

Esimerkiksi jos etsinnässä on hieman kalliimpi lahja, niin erilaiset älypuhelimet, tietokoneet sekä pelikonsolit ovat tänäkin vuonna erittäin suosittuja. Lisäksi muistakin kategorioista löytyy varmasti mielenkiintoisia lahjoja. Alapuolella on linkkejä myös muihin tuotekategorioihin. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *