Hintaseuranta.fi
Hintaseuranta.fi  »  Kaupat  »  Teknikmagasinet

Teknikmagasinet

Siirry kauppaan

Koko nimi:

Teknikmagasinet Finland Oy c/o Teknikmagasinet Sweden AB

Kotisivu:

Myymälät:

Espoo (Iso Omena, Sello), Helsinki (Forum, Kaari, Kamppi, Keskusta, Redi), Jyväskylä (Jyväskeskus), Lempäälä (Ideapark), Oulu (Valkea), Pori (Puuvilla), Tampere (Koskikeskus, Ratina), Turku (Hansa), Vantaa (Jumbo)
Yleisarvosana kaupalle
5 ostokokemusta
Katso lisää ostokokemuksia »
Kaupan omat lisätiedot
Ostokokemukset (5)
 

Ostokokemukset kaupasta Teknikmagasinet

Näytä: Suosittelee Ei suosittele Järjestä
22.9.2011  |  12:46  |  Xan
Teknikmagasinet eroaa nykyisistä marketeista sekä olsson kilpailijoistaan siinä että heillä tuntuu oleva 'hinta-laatu suhde kohdallaan plus vähän päälle'. Olen tähän mennessä kantanut vähin erin säkkikaupalla tavaraa ulos sieltä (ihan siis maksaen siitä. ;) ) ja en ole vielä kertaakaan joutunut takuukuitteja kaivelemaan esiin vaikka he joka kerta niin ystävällisesti kertovat ostohetkellä tuotteen takuut ja itse tuotteisiin olen ollut tyytyväinen ja jopa monesti todennut että heidän myymät tavarat ovat keskimäärin laadukkaampia kuin heidän enemmän tunnetut kilpailijat myyvät suomessa tällähetkellä.
Noin muuten niin asiantuntevuus on melko hyvä. tuotteita voi myös katsoa vaikka olisivatkin boxeissa sisällä vaikka sanoo suoraan että nyt vasta mietinnässä/en osta/renkaita potkin tässä vaan.

En kuitenkaan välttis suosittele suoraan tiskillä notkumista, liikkeet ovat pieniä ja jonoja on usein. Kannattaa napata se katalogi mukaan ja etukäteen tehdä listä mitä tarvitsee. Ripeät myyjät kantavat keon eteesi tarkasteltavaksi kun ojennat listan heille mitä haluaisit vilkaista. Itse pidän suuresti tästä sillä tämä sopii omaan 'shoppailumieltymyksiin' hyvin. Nopeasti sisään ja nopeasti ulos ja kauppa käy.
Ostaminen
Asiakaspalvelu
Toimitus
Fiilis
Suosittelen
Oliko arvostelu hyödyllinen?
Kyllä 128 Ei 27
Ilmoita asiattomasta arvostelusta

1.7.2011  |  0:56  |  Teemu
Tein tilaukseni 14.6 laskulla. Viikon kuluttua aloin ihmetellä, koska mitään ei kuulunut, joten laitoin viestiä asiakaspalveluun. "Ahaa. Tässä tulee hakemus. Täytä se ja lähetä kirjeenä tähän osoitteeseen", oli vastaus. Kyseessä siis TM-luottohakemus, jonka olin valinnut tilatessani. Etanapostia en ollut ajatellut lähettäväni, mutta taivuin halvan puhelimen toivossa ja pistin kirjeen seuraavana aamuna postiin.
Meni jälleen viikko. Laitoin sähköpostia - ei vastausta. Laitoin lisää sähköpostia.. "Meillä on käytössä uusi luottojärhjestelmä netissä. Joka kertoo heti saitteko luottoa vai ei. Haluatteko että peruutamme tilauksen, ja teette uuden verkkokaupassamme käyttäen uutta luottoa." Olivat siis siirtyneet uuteen järjestelmään ilmoittamatta asiakkaille mitään. Jollen olisi kysellyt useaan kertaan (asiakaspalvelun sähköpostiinvastaamisprosentti noin 50), en olisi vieläkään kärryillä tilauksestani.
Kysyin vielä josko tästä sählingistä olisi mahdollista saada jotain hyvitystä. Vastausta en ole saanut.
Ostaminen
Asiakaspalvelu
Toimitus
Fiilis
En suosittele
Oliko arvostelu hyödyllinen?
Kyllä 106 Ei 54
Ilmoita asiattomasta arvostelusta

1.4.2011  |  13:14  |  Muumio
Kävin Kampin liikkeestä hakemassa HTC Desire Z:n ja kaikki sujui erinomaisesti. Mukavan oloinen myyjä ja halpa luuri.
Ostaminen
Asiakaspalvelu
Toimitus
Fiilis
Suosittelen
Oliko arvostelu hyödyllinen?
Kyllä 98 Ei 34
Ilmoita asiattomasta arvostelusta

1.3.2011  |  15:39  |  Tuge
Ihmettelin aluksi HTC Desire Z puhelimen hintaa mikä oli tuolloin 399,90, soitin vielä vantaan jumboon kysyäkseni pitääkö tämä nyt aivan paikkaansa, koska noin halvalla jos myy, niin kyllä epäilys herää (pienin hinta oli 500 euroo kyseisellä puhelimella muissa kaupoissa silloin).. kyllä piti ja hain puhelimen, ei edes ollut mikään käytetty tai hajalla oleva tuote.
Hyvä asiakaspalvelu nuorelta kaverilta jonka kanssa puhuin puhelimessa ja sama kaveri se oli kun tuotteenkin sieltä jumbon teknikistä hain, ei voi muutakun suositella liikettä, että noinkin halvalla saa hyvää. Ottakaapas tästä esimerkkiä!
Ostaminen
Asiakaspalvelu
Toimitus
Fiilis
Suosittelen
Oliko arvostelu hyödyllinen?
Kyllä 119 Ei 23
Ilmoita asiattomasta arvostelusta

18.8.2010  |  15:56  |  Janda
Kävin myymälästä ostamassa "sälää", palvelu asiallisen leppoisaa. Tulee varmaan ostettua jatkossakin koska esim. Kampin myymälä kätevässä paikassa ja valikoimassa kaikkea jännää.
Ostaminen
Asiakaspalvelu
Toimitus
Fiilis
Suosittelen
Oliko arvostelu hyödyllinen?
Kyllä 116 Ei 29
Ilmoita asiattomasta arvostelusta