Hintaseuranta.fi
Hintaseuranta.fi  »  Kaupat  »  Komponenttikauppa.fi

Komponenttikauppa.fi

Siirry kauppaan

Koko nimi:

Kanavan Komponenttikauppa, T:mi Juusitu

Kotisivu:

Sijainti:

Internet
Yleisarvosana kaupalle
2 ostokokemusta
Katso lisää ostokokemuksia »
Ostokokemukset (2)
 

Ostokokemukset kaupasta Komponenttikauppa.fi

Näytä: Suosittelee Ei suosittele Järjestä
10.9.2018  |  10:36  |  nappue
Komponenttikauppa.fi oli itselleni aivan uusi tuttavuus. Tuotteen hinta oli hyvä ja saatavuus näytti hyvältä myös, joten päätin kokeilla, vaikka arvosteluita kaupasta ei paljon näkynyt.

Olipa mainio kokemus. Tilaus saapui alle 72 tunnissa eli vähän alle 3 päivää kesti. Saamani viestit olivat hyvin asiallisia. Muutahan tässä ei asiakkaana oikeastaan tarvitsekaan (kunhan tarvittaessa takuuhuolto toimii riittävän järkevästi, eiköhän se toimi). Kaupan sivustolla on ihan hyvät ominaisuudet, esim. voi ladata pdf-kuitin. Noutomahdollisuutta tässä kaupassa ei näytä olevan. Varmasti kokeilen uudestaankin tätä kauppaa jatkossa.
Ostaminen
Asiakaspalvelu
Toimitus
Fiilis
Suosittelen
Oliko arvostelu hyödyllinen?
Kyllä 2 Ei 0
Ilmoita asiattomasta arvostelusta

4.10.2017  |  16:24  |  Kapakala
Pyörin nettikaupoissa yömyöhään ja sattumalta löysin jotakuinkin ainoan kaupan Suomessa, missä oli varastossa Amd:n RX 580 kortteja ja vieläpä lähes hyvään hintaan. Tilaus ja maksu sujuivat ongelmitta. Keskiviikko yöllä noin puoli yksi lähti tilaus ja samana päivänä kello 16 oli lähtenyt postiin ja torstaina oli lähetys pakettiautomaatissa. Tuote oli ehjä, vaikkakin pakkaamiseen saisi vielä hieman kiinnittää huomiota.
Asiakaspalveluun en ole ollut yhteydessä, joten sitä en lähde arvostelemaan suuremmin. Kaikki tulleet viestit olivat perus asiallisia. Sivujen ulkonäkö on hieman halvan näköinen, mutta ihan toimiva.

Vaikka edellä mainittu halvan näköinen nettisivu ja satunnainen Helsinkiläinen kerrostalo asunto osoitteena, sekä täysi arvostelujen/minkäänlaisten mainintojen puute internetissä epäilyttivät ostaessa, ei jälkeenpäin jäänyt mitään pahaa sanottavaa.
Ostaminen
Asiakaspalvelu
Toimitus
Fiilis
Suosittelen
Oliko arvostelu hyödyllinen?
Kyllä 15 Ei 9
Ilmoita asiattomasta arvostelusta