Black Friday 2022

Black Friday on tänä vuonna perjantaina 25.11. Tarjoukset eivät kuitenkaan rajoitu vain tähän päivään, vaan niitä ilmaantuu koko viikon ajan. Viikkoa kutsutaan nimellä Black Week. Muista siis olla valppaana koko viikon ajan. Hintaseuranta poimii sinulle parhaimmat tarjoukset kauppiaidensa valikoimasta, jotta sinä voit keskittyä vain shoppailuun. Alla löydät maistiaisia tarjouksista. Kaikki Black Friday-tarjoukset löydät täältä

Puhelimet

Kuulokkeet

Älykellot

Televisiot

Pelaaminen

Koti ja perhe

Siivoaminen

Pienelektroniikka

Kodinkoneet

Lastentarvikkeet


Mikä on Black Friday?

Black Friday on saanut alkunsa Yhdysvalloista, jossa sitä pidetään kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Suomessa se on kasvattanut suosiotaan vasta viime vuosina, kun yhä suurempi osa verkkokaupoista ja kivijalkamyymälöistä on alkanut osallistua Black Friday -myyntipäivään. Nykyisin monet liikkeet ovat kuitenkin laajentaneet tuota myyntipäivää yhdestä päivästä jopa koko viikon mittaiseksi. Viikkoa kutsutaan nimellä Black Week.

Mitkä tuotteet ovat suosittuja Black Friday -päivänä?

Black Friday tarjoukset riippuvat jälleenmyyjästä, mutta erityisen suosittua on kaikki viihde-elektroniikka. Toki vaatteet ja erilaiset kauneus- ja terveystuotteet ovat myös suosittuja. Hintaseurannan suosituimpia tuotteita viime vuonna olivat mm. puhelimet, kuulokkeet, pelikonsolit, näytöt ja televisiot.Black Friday vs. Cyber MondayCyber Monday on Black Friday -päivää seuraava maanantai. Nykyisin monet verkkokaupat päättävät alennuksensa tähän päivään. Cyber Monday on alun perin lanseerattu Yhdysvalloissa, jossa sen tarkoitus oli saada ihmiset tekemään ostoksensa verkossa. Vaikka Cyber Monday ei ole niin suosittu kuin Black Friday, niin myös täältä voi tehdä erinomaisia löytöjä.

Ovatko tarjoukset oikeasti hyviä?

Tarjousten joukossa on niin hyviä kuin huonojakin diilejä. Hintoja on siis hyvä vertailla usean kauppiaan välillä. Parhaimmat tarjoukset toimivat kauppiailla yleensä vetonaulana, jotta asiakkaat saadaan myymälään tai verkkosivuille. Jos et ole tuotteeseen ja sen ominaisuuksiin aikaisemmin tutustunut, niin ole tarkkana. Tarjoukseen saatetaan laittaa tuotteita, joiden ominaisuudet eivät ole kategorian huippuluokkaa. Varsinkin televisioissa voi helposti kompastua mutkikkaisiin mallinumeroihin, joiden tuoteominaisuudet kuitenkin eroavat toisistaan hyvin paljon.

Hintaseurannan viisi vinkkiä Black Friday -hankintoihin:

  1. Tee itsellesi lista tuotteista, joista olet kiinnostunut. Tämä auttaa sinua tarttumaan tarjoukseen, kun se julkaistaan.
  2. Määrittele tuotteelta vaadittavat ominaisuudet. Tällä tavalla huomaat heti ovatko tarjouksessa olevat tuotteet sellaisia, jotka täyttävät sinun tarpeesi.
  3. Aseta budjetti. Näin ehkäiset ylittämästä menojasi ja vältyt samalla heräteostoksilta.
  4. Vertaile hintoja. Hintaseuranta auttaa sinua näkemään hinnat helposti yhdestä paikasta.
  5. Tarkasta toimitus- ja palautuskustannukset sekä toimitusaika.