Parhaat Black Friday - tarjoukset 2023

Black Friday on tänä vuonna perjantaina 24.11. Tarjoukset eivät kuitenkaan rajoitu vain tähän päivään, vaan niitä ilmaantuu koko viikon ajan. Viikkoa kutsutaan nimellä Black Week. Muista siis olla valppaana koko viikon ajan. Hintaseuranta poimii sinulle parhaimmat tarjoukset kauppiaidensa valikoimasta, jotta sinä voit keskittyä vain shoppailuun. Alla löydät maistiaisia tarjouksista. Kaikki Black Friday-tarjoukset löydät täältä

Puhelimet

Kuulokkeet

Älykellot

Televisiot

Pelaaminen

Koti ja perhe

Siivoaminen

Pienelektroniikka

Kodinkoneet

Lastentarvikkeet

Tietokone- ja Konsolipelit

Pelitarvikkeet

Kauneuden- ja terveydenhoitolaitteet


Black Friday osto-opas

Mitä ottaa huomioon Black Friday shoppailussa?

Black Friday tarjousten joukossa on niin hyviä kuin huonojakin diilejä. Hintoja on siis hyvä vertailla usean kauppiaan välillä. Jos et ole tutustunut tuotteeseen ja sen ominaisuuksiin aikaisemmin, ole tarkkana.

Kannattaa myös verrata tarjouksessa olevien tuotteiden hintahistoriaa, etteivät kaupat ole nostaneet hintojaan ennen Black Friday -tarjouksia saadakseen tarjoukset näyttämään todellista paremmalta. Voit tarkistaa tuotteen hintahistorian helposti kyseisen tuotteen Hintaseurantasivulta.

Vinkkejä Black Friday -ostoksiin

Hintaseurannan seitsemän vinkkiä kuinka valmistautua Black Friday -tarjouksiin:

  1. Tee itsellesi lista tuotteista, joista olet kiinnostunut. Tämä auttaa sinua tarttumaan tarjoukseen, kun se julkaistaan.
  2. Määrittele tuotteelta vaadittavat ominaisuudet. Tällä tavalla huomaat heti ovatko tarjouksessa olevat tuotteet sellaisia, jotka täyttävät sinun tarpeesi.
  3. Aseta budjetti. Näin ehkäiset ylittämästä menojasi ja vältyt samalla heräteostoksilta.
  4. Vertaile hintoja. Hintaseuranta auttaa sinua vertailemaan hintoja helposti yhdessä paikassa.
  5. Tarkista toimitus- ja palautuskustannukset sekä toimitusaika.
  6. Vertaile puhelimien ja älykellojen ominaisuuksia Hintaseurannan tuotevertailun avulla. Voit kätevästi lisätä puhelimet ja älykellot tuotevertailuun Hintaseurannan tuotesivun kautta.
  7. Tarkista Hintaseurannan kautta hintahistoriasta, onko tarjous oikeasti edullinen, vai onko hintaa nostettu juuri ennen Black Fridayta.

Mitkä tuotteet tai kategoriat olivat suosituimpia Black Friday 2022?

Black Friday tarjoukset riippuvat jälleenmyyjästä, mutta erityisen suosittua on kaikki viihde-elektroniikka. Hintaseurannan suosituimpia tuotteita viime vuonna olivat mm. puhelimet, kuulokkeet ja pelikonsolit. Erityisen suosittuja olivat PS4- ja PS5-ohjaimet, Apple AirPods Pro ja Sony WH-1000XM4 -kuulokkeet, sekä eri puhelin mallit, kuten iPhone 11 4G 64GB ja OnePlus Nord 2T 5G 8/128GB. Myös pelikonsolit, kuten PlayStation 5 ja Nintendo Switch olivat huippusuosittuja.

Black Friday, Black Week vai Musta perjantai?

Nykyisin monet liikkeet ovat laajentaneet Black Fridayn juhlimista yhdestä päivästä jopa koko viikon mittaiseksi. Kyseistä viikkoa, joka kestää 20.-26.11.2023, kutsutaan nimellä Black Week. Kannattaakin olla valppaana koko edeltävä viikko, sillä useat verkkokaupat julkistavat Black Week tarjouksia pitkin viikkoa. Musta perjantai on vain suomenkielinen nimitys samalle juhlalle. Näiden lisäksi suosiotaan on kasvattanut Cyber Monday, jota vietetään seuraavana maanantaina.

Black Friday - Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Black Friday?

Black Friday on Yhdysvalloissa vietetyn kiitospäivän jälkeinen perjantai, jota pitään kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Kaupoille Black Friday on vuoden suurin yksittäinen myyntipäivä, ja päivä tunnetaan erityisesti alennusmyynneistä.

Yhdysvaltalaisista juuristaan huolimatta Black Friday on suosittu alennuspäivä ympäri maailman, ja Suomessakin se on kasvattunut viime vuosina suosiotaan, kun yhä useampi verkkokaupoista ja kivijalkamyymälöistä on alkanut osallistua Black Friday alennuksiin.

Milloin Black Friday on?

Black Friday on vuonna 2023 nimensä mukaisesti perjantaina 24.11.2023. Black Fridayn tarkka päivämäärä vaihtelee aina vuosittain, mutta joka vuosi Black Friday on marraskuun neljännen viikon pejantaina.

Mistä nimitys Black Friday on peräisin?

Black Friday nimen alkuperästä ei ole varmaa tietoa. Sen kuitenkin epäillään tulleen siitä, että kiitospäivän jälkeinen liikenne oli normaalia vilkkaampaa ja poliisia työllistävämpää, kun ihmiset suuntasivat kaupunkeihin aloittaakseen jouluostoksensa.

Jos et malta odottaa Black Friday alennuksia, on Black Fridayta ennen Singles' Day, jota vietetään vuosittain 11.11.!