OSASTOT

TUOTTEET

MASSAA! VOIMAA!, kirja


MASSAA! VOIMAA!, kirja
Tuotetta ei tällä hetkellä saatavilla.

Katso muita tuotteita tuoteryhmässä Kirjat
Kauppa Vaihtoehdot Toimitusaika Hinta Toimitettuna
Ilmoita virheellisestä tiedosta

MASSAA! VOIMAA!, kirja

Kirja antaa ainutlaatuisen vastauksen kysymykseen: Miten lisätä lihasmassaa ja voimaa? Mahdollisimman paljon, ilman kuukausien tai vuosien paikallaanpolkemisia - ilman kiellettyjä aineita. Sadan kilon lisäys penkkipunnerrukseen? 30 kg puhdasta lihasmassaa, naturaalina? Vanhat, juurtuneet käsitykset joutavat salin ikkunasta ulos, kun uusi, toimiva kokonaisstrategia paljastetaan. Tieteelliseen teoriaan ja tuhansien harjoittelijoiden kokemuksiin perustuen kirjassa näytetään, millä lopulta on merkitystä. Tasapaino, muutos, jaksotus, kiihdyttäminen ja ylikompensaatio ovat avainsanoja silloin kun halutaan todella kehittyä. Kirjassa osoitetaan kuinka energian määrä on merkittävämpi kuin minkään yksittäisen ravintoaineen saanti, kuinka yksikään olemassaoleva harjoitusohjelma ei ole se ainoa oikea, miten venyttelyllä voi vaikuttaa lihaskasvuun, miten omaa palautumiskykyä voi kehittää huomattavasti... Ja kaikki muu tarpeellinen lihaksiston sysäämiseksi jatkuvan kasvun spiraaliin.

ISBN9789519717418
KustantajaOy Wrange ab
KirjoittajaErämetsä Timo, Grönfors Peter
Painos1. painos
Kielifin
Sivumäärä137
Julkaisuvuosi2003
UlkoasuBPEH

Yhteenveto

0 arvostelua Arvostele tuote
5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähteä
Ladataan arvosteluja
Päivitetty 16.09.2016 13:09. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta.
http://hintaseuranta.fi/tuote/kirjat/massaa-voimaa-kirja/87629 87629 MASSAA! VOIMAA!, kirja http://media.hintaseuranta.fi/prod/i30743w140h140.jpg 0 OutOfStock /Viihde ja elektroniikka/Kirjat 2008-05-29