Hintaseuranta.fi:n toiminta

Tuotetietojen haku

Hintaseuranta.fi:tä varten on kehitetty oma ohjelmisto, joka hakee joka yö kauppojen ilmoittamista internet-osoitteista yksinkertaisessa tekstitiedostossa kerrotut tuotetiedot. Tiedot tallennetaan Hintaseuranta.fi:n tietokantaan, minkä jälkeen Hintaseuranta.fi:n ylläpitäjät ja automaattinen tekoälylogiikka lajittelevat tuotteet oikeisiin ryhmiin. Kauppiaan tarvitsee ainoastaan huolehtia netistä löytyvän tuotetiedon ajantasaisuudesta.

Hintaseuranta.fi pyrkii välittämään puolueetonta hintatietoa. Tämän vuoksi pidätämme oikeuden poistaa yrityksen Hintaseuranta.fi:stä jatkoselvityksen ajaksi esimerkiksi hintatietojen toistuvan virheellisyyden vuoksi.

Tuotteiden esillepano

Hintaseuranta.fi:ssä näkyvät tuotteet on jaoteltu teemoittain ryhmiin, kuten Viihde-elektroniikka, Tietotekniikka sekä Koti ja perhe. Nämä teeman mukaiset ryhmät on jaoteltu vielä päätuoteryhmiin, kuten Televisiot, Kannettavat ja Kodinkoneet. Riippuen tuoteryhmästä päätuotteet jaotellaan vielä alakategorioihin - esimerkiksi Kodinkoneet on jaoteltu muun muassa Keittiökoneisiin ja Pyykinpesuun. Osa tuotteista menee paikoilleen tekoälyn avulla, loput tuotteet käsitellään tuoteylläpitäjien toimesta käsin. Uusien tuotteiden esilletulo voi viedä muutaman päivän, sen sijaan hinnat, toimituskulut ja -ajat päivittyvät automaattisesti joka yö.

Hintaseuranta.fi:n kuluttajakäyttäjille tarkoitetun käyttöohjeen kautta voitte käydä tutustumassa siihen kuinka Hintaseuranta.fi käytännössä toimii.

Kysymykset ja kommentit ovat tervetulleita. Yhteyden Hintaseuranta.fi tiimiimme saatte sähköpostitse osoitteessa myynti@hintaseuranta.fi tai puhelimitse numerossa 09 122 650.