Tuotepaketit

Valittavissanne on kolme erilaista tapaa liittyä:

Peruspaketti 1

Peruspaketti 1:ssä kauppa luo Hintaseuranta.fi:tä varten määrämuotoisen, määritysten mukaisen, säännöllisesti päivittämänsä tuotetiedoston ja sijoittaa sen saataville verkkosivuilleen. Tämän tiedoston perusteella kaupan tuotetiedot haetaan kerran vuorokaudessa ja käsitellään automaattisesti Hintaseuranta.fi:ssä. Ylläpitäjät tarkistavat tuotteiden sijoittelun.

Lisätietoja tuotetiedostosta löydätte täältä.

Peruspaketti 2

Peruspaketti 2:ssa kauppa luo Hintaseuranta.fi:tä varten määrämuotoisen, säännöllisesti päivittämänsä tuotetiedoston ja sijoittaa sen saataville verkkosivuilleen. Tuotetiedostosta puuttuu osa määritysten mukaisista tiedoista. Tämän tiedoston perusteella kaupan tuotetiedot haetaan kerran vuorokaudessa ja käsitellään manuaalisesti ylläpitäjien toimesta Hintaseuranta.fi:ssä.

Lisätietoja tuotetiedostosta löydätte täältä.

Avaimet käteen -paketti

Avaimet käteen -paketissa Hintaseuranta.fi:n ylläpito tutustuu kauppasi verkkosivuihin ja tekee siihen oikeanlaisen hakijan, jonka avulla tuotteet päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa Hintaseuranta.fi:n.


Saatte seuraavat edut:

Linkit suoraan kauppanne tuotesivulle

Jokaisesta Hintaseuranta.fi:ssä mukana olevasta kaupan tuotteesta linkki kaupan valitsemalle sivulle. Kaupan valitsema sivu voi olla esimerkiksi tuotteen tarkempi lisätietosivu tai ostosivu. Hintaseuranta.fi tuo kuluttajat suoraan kaupan tuotehyllylle!

Kaupan itse päivittämä lisätietosivu (kauppasivu)

Lisätietosivulle kauppias voi päivittää oman kauppansa tietoja kuten maksutavat, toimitustavat ja -kulut sekä takuu ja huoltotietoja.

Kaupan ostokokemukset

Kuluttajat voivat kertoa ostokokemuksiaan eri kaupoista, joka antaa kaupalle mahdollisuuden erottautua joukosta poikkeuksellisen laadukkaalla palvelulla.

Tehokas myynninseuranta

Kauppias voi helposti seurata, kuinka moni Hintaseurannasta tuleva asiakas tekee kaupassa ostoksen. Hintaseuranta.fi ja Snoobi-myynninseuranta yhdessä auttavat sinua kasvattamaan myyntiäsi.

Kaupan kuva lisätietosivulla

Kauppias voi määritellä yhden vapaan kuvan lisätietosivulle. Se voi olla kaupan logo, kuva kaupasta tai vaikka kaupan sijainti kartalla.

Tilastot: 30pv / 6kk / 100 suosituinta tuotetta

Tilastot 30 päivän ja kuuden kuukauden ajalta kaupan sivuille Hintaseuranta.fi:n kautta tulleista asiakkaista sekä lista kaupan sadasta suosituimmasta tuotteesta klikkausmäärien perusteella viimeisen kuukauden ajalta.