Cyber Monday 2023

Cyber Monday on tänä vuonna maanantaina 28.11. Tarjoukset eivät kuitenkaan rajoitu vain tähän päivään, vaan niitä ilmaantuu koko edeltävän viikonlopun ajan. Muista siis olla valppaana heti Black Fridayn jälkeen. Hintaseuranta poimii sinulle parhaimmat tarjoukset kauppiaidensa valikoimasta, jotta sinä voit keskittyä vain shoppailuun.

Puhelimet

Kuulokkeet

Älykellot

Televisiot

Pelaaminen

Koti ja perhe

Siivoaminen

Pienelektroniikka

Kodinkoneet

Lastentarvikkeet


Mikä on Cyber Monday?

Cyber Monday tunnetaan Black Friday tarjouspäivän jälkeisenä maanantaina. Cyber Monday on yksi vuoden parhaimpia tarjouspäiviä, ja se on vuonna 2022 28. marraskuuta. Monien mielestä Cyber Monday tarjoukset ovat jopa Black Fridayta parempia, ja erityisesti teknologia tarjoukset ovat yleensä Cyber Mondayna hyviä

Vaikka Cyber Monday onkin vielä toistaiseksi Suomessa hieman pienempi tapahtuma kuin sitä edeltävä musta perjantai, houkuttelee se yhä enemmän ja enemmän kauppoja osallistumaan siihen ja myös kuluttujia hyödyntämään päivän tarjouksia. Myös monet meidän kaupoistamme osallistuvat Cyber Mondayhin, ja tältä sivulta löydät parhaat Cyber Monday tarjoukset.

Miten laskemme tarjouksen?

Tarjousta laskettaessa otamme huomioon kaikki tuotteet joilla on sama tuotekoodi. Kun tuotteen hinta laskee alle viimeisen seitsämän päivän alimman hinnan, ilmestyy se päivän tarjoukset sivulle. Prosenttiluku kertoo sinulle, montako prosenttia pienempi tämän hetkinen on viimeisen seitsemän päivän alimmasta hinnasta.