Cyber Monday 2024

Cyber Monday on tänä vuonna maanantaina 27.11. Tarjoukset eivät kuitenkaan rajoitu vain tähän päivään, vaan niitä ilmaantuu koko edeltävän viikonlopun ajan. Muista siis olla valppaana heti Black Fridayn jälkeen. Hintaseuranta poimii sinulle parhaimmat tarjoukset kauppiaidensa valikoimasta, jotta sinä voit keskittyä vain shoppailuun.

Kannettavat tietokoneet

Tabletit

Pöytäkoneet

Puhelimet

Kuulokkeet

Älykellot

Televisiot

Pelaaminen

Siivoaminen

Pienelektroniikka

Kodinkoneet

Tietokone- ja Konsolipelit

Pelitarvikkeet

Kauneuden- ja terveydenhoitolaitteet


Mikä Cyber Monday on?

Cyber Monday eli kybermaanantai on Black Fridayn jälkeisenä maanantaina vietetty ostospäivä. Cyber Monday on yksi vuoden odotetuimmista ostospäivistä, jolloin lukuisat kaupat tarjoavat alennuksia erityisesti elektroniikasta ja teknologiasta. Osa kaupoista pitää Cyber Mondayta viimeisenä mahdollisuutena hyödyntää Black Friday tarjouksia, kun taas suuri osa kaupoista julkistaa täysin uusia Cyber Monday tarjouksia.

Alun perin Cyber Monday on saanut nimensä siitä, että Cyber Monday tarjoukset painottuivat pääosin verkkokauppaan.

Milloin Cyber Monday 2023 on?

Cyber Monday on Black Fridayn jälkeinen maanantai, ja Cyber Mondayta vietetään vuonna 2023 27.11.

Miten valmistautua Cyber Mondayhin?

Valmistautuaksesi Cyber Monday alennuksiin kannattaa ensin tehdä ostoslista haluamastasi tuotteista. Lisäksi on viisasta varautua ostoksille hyvissä ajoin, sillä suosituimmat tuotteet voivat loppua nopeasti. Tarjouksista huolimatta kannattaa vertailla eri kauppojen hintoja keskenään.

Hintaseurannasta löydät lukuisien eri kauppojen Cyber Monday tarjoukset kätevästi yhdestä paikasta. Voit vertailla eri kauppojen hintoja keskenään ja tarkistaa tuotteen hintahistoriasta, ettei hinaa ole nostettu juuri ennen Cyber Mondayta ja Black Fridayta. Näin voit olla varma, että tarjous on todella niin hyvä kuin miltä se vaikuttaa

Cyber Monday Tarjoukset

Joidenkin mielestä Cyber Monday tarjoukset päihittävät jopa Black Fridayn. Perinteisesti erityisesti erilaiset teknologia ja elektroniikka tarjoukset ovat olleet huomattavia Cyber Mondayna.

Vaikka Cyber Monday onkin vielä toistaiseksi Suomessa hieman pienempi tapahtuma kuin sitä edeltävä Black Friday, houkuttelee se yhä enemmän ja enemmän kauppoja osallistumaan siihen ja myös kuluttujia hyödyntämään päivän tarjouksia.

Jos et malta odottaa Cyber Monday alennuksia, Singles' Dayta vietetään jo 11.11.!